Încă un „avion hologramă”, cu o umbră bizară, apare pe Google Maps, deasupra României. Ce se mai întâmplă de data aceasta?


Mai ţineţi minte articolul recent – Pe Google Maps, deasupra României, apare un avion-hologramă? Eroare Google Maps sau iar se manifestă Matrix-ul? – în care vorbeam cum pe Google Maps, în zona Lacului Sf. Ana din România, apare un fel de avion-hologramă, cu o umbră ciudată pe pământ? Iar linkul Google Maps cu imaginea bizară este acesta: https://www.google.com/maps/@46.6022202,22.7466907,902m/data=!3m1!1e3. Puteţi observa încă o dată imaginea bizară în fotografia de mai jos:

Dar, se pare că nu e doar un caz singular… Un cititor (căruia îi mulţumesc foarte mult pe această cale), îmi oferă un alt link Google Maps, către o altă locaţie (la limita dintre judeţele Cluj şi Bihor), şi în care se poate observa un „avion-hologramă” asemănător, cu aceeaşi umbră bizară! Linkul către Google Maps este ACESTA.

Curios, umbra „avionului fantomatic” pare a fi formată din aceleaşi culori: alb, verde şi roşu. Mă întreb din ce în ce mai mult dacă nu cumva e vorba de o eroare în softul de prelucrare a imaginilor de la Google Maps, care nu ştie să prelucreze prea bine imaginile din satelit cu avioane. Sau poate că, dacă vă place paranormalul, aceasta ar fi încă o dovadă că trăim într-un „Matrix”, care mai dă greş din când în când…