Încă un „avion hologramă”, cu o umbră bizară, apare pe Google Maps, deasupra României. Ce se mai întâmplă de data aceasta?


Mai ţineţi minte articolul recent – Pe Google Maps, deasupra României, apare un avion-hologramă? Eroare Google Maps sau iar se manifestă Matrix-ul? – în care vorbeam cum pe Google Maps, în zona Lacului Sf. Ana din România, apare un fel de avion-hologramă, cu o umbră ciudată pe pământ? Iar linkul Google Maps cu imaginea bizară este acesta: https://www.google.com/maps/@46.6022202,22.7466907,902m/data=!3m1!1e3. Puteţi observa încă o dată imaginea bizară în fotografia de mai jos:

Dar, se pare că nu e doar un caz singular… Un cititor (căruia îi mulţumesc foarte mult pe această cale), îmi oferă un alt link Google Maps, către o altă locaţie (la limita dintre judeţele Cluj şi Bihor), şi în care se poate observa un „avion-hologramă” asemănător, cu aceeaşi umbră bizară! Linkul către Google Maps este ACESTA.

Curios, umbra „avionului fantomatic” pare a fi formată din aceleaşi culori: alb, verde şi roşu. Mă întreb din ce în ce mai mult dacă nu cumva e vorba de o eroare în softul de prelucrare a imaginilor de la Google Maps, care nu ştie să prelucreze prea bine imaginile din satelit cu avioane. Sau poate că, dacă vă place paranormalul, aceasta ar fi încă o dovadă că trăim într-un „Matrix”, care mai dă greş din când în când…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO