Pe Google Maps, deasupra României, apare un avion-hologramă? Eroare Google Maps sau iar se manifestă Matrix-ul?


Un cititor îmi trimite un email (îi mulţumesc mult pe această cale) în care îmi atrage atenţia asupra unei prezenţe misterioase pe Google Maps. Citez un fragment din acest email: „Căutând zone de vizitat în România, ajung cu Google Maps şi prin zona Lacului Sf.Ana. Într-o loc oarecare, deasupra unor dealuri, apare un avion de zici că e hologramă, nu un avion fotografiat de sus. Până şi umbra lui pe pământ se vede altfel faţă de umbra altor elemente din poză (pomi, clădiri, etc)”.

Am primit cu acest email şi linkul Google Maps cu imaginea bizară: https://www.google.com/maps/@46.6022202,22.7466907,902m/data=!3m1!1e3. Într-adevăr, dacă ne uităm cu atenţie la acest link, observăm un avion de transport pasageri care… nu ştiu, pare adăugat. Uitaţi-vă la umbra lui: aia nu-i umbră naturală, asta e sigur! Pare mai degrabă a fi o hologramă, aşa cum a remarcat foarte bine cititorul meu.

Voi ce credeţi că este? Un eroare Google Maps la prelucrare sau chiar e dovada unei holograme? Chiar trăim în Matrix, care mai dă greş din când în când, ca în acest exemplu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO