Pe Google Maps, deasupra României, apare un avion-hologramă? Eroare Google Maps sau iar se manifestă Matrix-ul?


Un cititor îmi trimite un email (îi mulţumesc mult pe această cale) în care îmi atrage atenţia asupra unei prezenţe misterioase pe Google Maps. Citez un fragment din acest email: „Căutând zone de vizitat în România, ajung cu Google Maps şi prin zona Lacului Sf.Ana. Într-o loc oarecare, deasupra unor dealuri, apare un avion de zici că e hologramă, nu un avion fotografiat de sus. Până şi umbra lui pe pământ se vede altfel faţă de umbra altor elemente din poză (pomi, clădiri, etc)”.

Am primit cu acest email şi linkul Google Maps cu imaginea bizară: https://www.google.com/maps/@46.6022202,22.7466907,902m/data=!3m1!1e3. Într-adevăr, dacă ne uităm cu atenţie la acest link, observăm un avion de transport pasageri care… nu ştiu, pare adăugat. Uitaţi-vă la umbra lui: aia nu-i umbră naturală, asta e sigur! Pare mai degrabă a fi o hologramă, aşa cum a remarcat foarte bine cititorul meu.

Voi ce credeţi că este? Un eroare Google Maps la prelucrare sau chiar e dovada unei holograme? Chiar trăim în Matrix, care mai dă greş din când în când, ca în acest exemplu?


Comentariile sunt închise.