Monumente, artefacte şi descoperiri arheologice ascunse de autorităţile lumii. De ce nu se doreşte cunoaşterea istoriei adevărate a omenirii?


Când te uiţi la întreaga istorie a artefactelor şi monumentelor străvechi, observăm că parcă există o forţă ocultă care încearcă să ne ascundă foarte multe lucruri. Ca şi cum s-ar dori a nu se cunoaşte adevărata istorie a omenirii.

Să luăm exemplul marii piramide albe din China. Aceasta ar fi situată într-o zonă „interzisă” de autorităţile comuniste, aceste restricţii făcând dificilă posibilitatea de a vizita piramida şi a o fotografia. Cu toate acestea, unii au reuşit să ajungă acolo pentru a vedea această structură impresionantă. În timpul celui de-al doilea război mondial, un pilot american, pe nume James Gaussman, a observat această piramidă, care părea a fi mai mare decât Marea Piramidă din Egipt. Doi ani mai târziu, un alt pilot american, Sheahan, care a auzit de observaţiile lui Gaussman, a localizat cu succes piramida Xian. El a făcut o serie de fotografii, care au fost publicate pe 28 martie 1947 în „New York Times” (vedeţi imaginea de mai jos):

piramida Xian 1

Însă, ulterior, piramida n-a mai fost văzută vreodată. Au distrus-o chinezii de pe faţa pământului în anii 50 cu ajutorul bombei atomice? De ce să fi făcut asta?

Într-un articol din martie 2020 – De 25 ani a fost găsit mormântul lui Alexandru cel Mare, dar guvernele Egiptului şi Greciei împiedică aflarea adevărului? Legendele spun că Alexandru ar fi fost fiul unui zeu-extraterestru egiptean… – arătam cum arheologul Liana Souvaltzi susține că a descoperit adevăratul mormânt al lui Alexandru cel Mare acum 25 de ani în Egipt, dar a fost blocată constant de guvernele Greciei şi Egiptului.

Într-un articol din aprilie 2016 – O imagine rară a Marelui Sfinx arată prezenţa unei găuri misterioase deasupra capului Sfinxului! Guvernul egiptean şi arheologii americani vor să ascundă lumii adevărul despre adevărata comoară situată sub Sfinx! – arătam o imagine de la sfârşitul secolului al XIX-lea, în care se observă o gaură uriaşă deasupra capului Sfinxului din Egipt, care ar putea fi un pasaj care duce spre interiorul enigmaticului monument. Totuşi, acum nu se ştie nimic dacă mai există acea gaură (sau a fost acoperită). Cu ce scop?

Marele Sfinx

Pe de altă parte, Vaticanul ascunde şi el un mare secret: el a fost construit în toată zona în care se află situat (centrul Romei) pe oase de giganți și pe alte artefacte care datează din zilele de dinaintea lui Noe, ne dezvăluie un cercetător şi autor de carte, Timothy Alberino. Şi mulţi dintre catolici habar n-au ce se află sub Vatican. Nici măcar unii dintre cardinali! Dar, totuşi, toţi papii au ştiut despre aceşti giganţi de multe secole. Citiţi mai multe în acest articol: Un mare secret dezvăluit: sub Vatican se găsesc rămăşiţe de giganţi şi alte artefacte dinaintea potopului lui Noe! Însă cercetările arheologice sunt interzise…

Toate acestea arată că multe lucruri ni se ascund din istoria omenirii…