Din satelit, se observă în jurul marii piramide din Giza următorul text misterios: „(Dumne)zeul şi Domnul lumii subterane”?


Un utilizator de Internet ne propune următoarea teorie, care, la prima vedere, pare a fi şocantă. În esenţă, el ne spune că, dacă privim de sus, din satelit, marea piramidă egipteană de la Giza, am putea vedea următorul înscris în limba ebraică veche: „(Dumne)zeul şi Domnul lumii subterane”.

Autorul acestei teorii spune că presupusul text din limba ebraică veche ar fi fost tradus asemănător de trei profesori de la trei universităţi (din Arizona, din Israel şi din Egipt).

Ce trebuie să faceţi pentru a verifica la acest rezultat? Următorii mulţi paşi:

1) Utilizaţi un monitor LED pentru afișare (nu LCD sau de tip „Retina”).

2) Mutați-vă laptopul într-o cameră întunecată.

3) Descărcaţi fotografia originală de pe site-ul NASA de AICI, pentru a vedea că nu a fost photoshopată. Fotografia prezintă zona piramidelor egiptene. Concentrați-vă pe zona de lângă marea piramidă. Măriți și / sau micșorați după cum este necesar, până când nivelul de zoom este aproape de fotografia de referință.

4) „Textul ebraic” poate fi găsit lângă marea piramidă. Înclinați ecranul LED înapoi, până când imaginea de referinţă poate fi vizualizată. Ar trebui să vedeți „textul ebraic”.

Unii spun că e vorba doar de pareidolie, adică iluzia vizuală cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca cineva să perceapă figuri inedite, fantastice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO