În noua megaproducţie Battleship (2012), Illuminati, sub masca Hollywood-ului, promovează din nou ideea atacării omenirii de către extratereştrii cei răi

192

Am vizionat ieri unul din “blockbuster”-urile anului 2012, filmul “Battleship” (2012), produs de studiourile hollywoodiene Universal Pictures. Subiectul este unul din ce în ce mai întâlnit în ziua de astăzi: invazia extratereştrilor malefici pe Pământ, care vor să distrugă omenirea. În scenariul acestui film, extratereştrii vin de pe planeta Gliese. Filmul începe cu următoarele fraze:

În anul 2005, oamenii de ştiinţă au descoperit o planetă îndepărtată, Gliese, care are o atmosferă identică cu cea a Pământului. În 2006, NASA a construit un dispozitiv de transmisie de 5 ori mai puternic decât cele deja existente. Au conceput un program pentru a intra în contact cu această planetă îndepărtată. Programul era cunoscut sub numele de Proiectul Beacon. Ziua de azi marchează prima etapă a unui progres tehnologic fără precedent. Am reuşit să identificăm o aşa-zisă planetă Goldilocks, care are acelaşi gen de relaţie cu soarele ei, ca şi noi cu al nostru. Dacă o planetă e prea departe de soarele ei, e prea rece. Dacă e prea aproape, e prea cald. Însă pentru o planetă similară Pământului, distanţa e perfectă. Are potenţialul perfect susţinerii vieţii. În sfârşit am reuşit să identificăm o planetă aflată la distanţa potrivită de steaua sa pentru a reţine apa. Şi are masa potrivită susţinerii unei atmosfere.

Dar ştirea despre planeta Gliese este una autentică. Citez dintr-un articol din 2009, de pe site-ul meu (https://www.lovendal.ro/wp52/o-planeta-din-afara-sistemului-solar-ce-seamana-incredibil-de-mult-cu-pamantul/):

Savanţii elveţieni au identificat, la 20,5 ani lumină, o planetă care seamănă izbitor cu Pământul, “Gliese 581 e”, şi o alta, “Gliese 581 d”, care orbitează o stea într-o “zonă locuibilă, unde sunt şanse foarte mari ca apa să existe sub formă lichidă”.

În filmul “Battleship”, extratereştrii de pe această planetă Gliese vin pe Pământ cu nişte maşinării de război ultrasofisticate, pentru a distruge Pământul şi omenirea. Iarăşi, Hollywood-ul ne induce ideea că extratereştrii există  şi că au intenţii războinice? De fapt, nu Hollywood-ul, ci organizaţia Illuminati care se află în spatele marilor case cinematografice, cu ajutorul cărora pot manipula mai uşor populaţia. În decembrie 2011, în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/blockbuster-ul-cowboys-aliens-2011-o-noua-productie-de-promovare-a-satanismului-si-a-extraterestrilor-anunnaki/), vorbeam despre o altă megaproducţie americană “Cowboys & Aliens” (2011), în care “alienii răi” invadează Pământul.

Şi asta nu e tot! Tot în acest film, “Battleship”, extratereştrii invadatori au ochii asemănători unei şopârle, purtând cască de protecţie împotriva razelor solare, de care se feresc, la fel ca şi şopârlele. Adică, filmul vrea să ne spună că aceşti extratereştri sunt de natură reptiliană. Acum câteva săptămâni, aduceam aminte cum în noul filmul Spiderman, se promovează ideea existenţei reptilienilor printre noi (https://www.lovendal.ro/wp52/in-noul-film-spiderman-hollywood-ul-promoveaza-ideea-existentei-reptilienilor-printre-noi/). Iarăşi reptilieni!? Ce naiba…