Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În noul film Spiderman, Hollywood-ul promovează ideea existenţei reptilienilor printre noi

  •  
  •  
  •  
  •  

Am fost ieri la cinema să vizionez noul film cu Spiderman, intitulat de data aceasta „Uimitorul Spiderman” (2012), adică „The Amazing Spiderman”. Întotdeauna m-au atras filmele cu „omul-păianjen”, una dintre părţi chiar traducând-o în anii trecuţi în versiunea sa de calculator. Despre filmul actual pot spune că este mai bine realizat, efectele vizuale sunt mai fantastice, iar emoţia transmisă este mai profundă. Totul ar fi fost perfect, dacă… nu ar fi intervenit reptilienii! Căci, da, în subiectul filmului apare un cercetător ştiinţific, Dr. Curt Connors, care, printr-o serie de experimente genetice se transformă într-un om-reptilă înfiorător.

Care e până la urmă scopul acestui film? Ca cei din Oculta Mondială (care se ştie foarte bine că ei controlează Hollywood-ul) să ne obişnuiască cu rasa reptiliană, înainte ca să anunţe existenţa ei? Desigur, eu nu cred în aşa ceva, dar totuşi, am să fac referinţă la câteva din articolele mele anterioare:

– există legende care spun că reptilienii sunt nişte fiinţe care au ajuns pe Pământ de pe Venus, au existat o perioadă pe planeta noastră, dar apoi ne-au părăsit, din cauza condiţiilor nu prea favorabile pentru ei. Aceşti reptilieni aveau dimensiuni mari, corpuri solzoase, ochi de broască, fiind extrem de cruzi şi de răi (https://www.lovendal.ro/wp52/reptilienii-de-pe-pamant-sunt-extraterestrii-de-pe-venus-cu-ochi-de-broasca-cap-de-vultur-si-trup-de-om/);

– vechile tradiţii spirituale ale lumii (budism, yoga etc.), dar şi Hitler ar fi încercat să se folosească de forţa malefică a „energiei kundalinii” a rasei reptilienilor (https://www.lovendal.ro/wp52/zeii-reptilieni-au-existat-in-trecut-buddha-yoga-hitler-si-altii-au-incercat-sa-se-foloseasca-de-forta-malefica-a-energiei-kundalini/);

– reptilienii care trăiesc printre noi, oamenii, nu-şi schimbă forma în adevăratul sens al cuvântului, ci proiectează o hologramă 3D a iluziei ce apare sub formă de trup uman peste adevăratul corp reptilian.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu