“Prometheus”, noul film Illuminati ce promovează ideea că oamenii ar fi fost creaţi de zeii extratereştri


Am vizionat ieri o altă superproducţie a anului 2012, filmul „Prometheus”. Poate unii dintre voi l-aţi văzut deja, dar, pentru cine nu a apucat să-l vizioneze încă, pot să vă spun pe scurt subiectul.

Oamenii, creaţi de zeii extratereştri

Acţiunea filmului se petrece în viitor, la sfârşitul secolului XXI. Doi arheologi reuşesc să găsească mai multe indicii şi desene vechi de zeci de mii de ani, în toată lumea, prin care li se indică faptul că oamenii au fost creaţi la început de zeii extratereştrii, de pe o anumită planetă îndepărtată, situată într-o anumită constelaţie. Cei doi arheologi, împreună cu o echipă de astronauţi finanţată de un bogătaş, se îmbarcă pe nava spaţială Prometheus şi se îndreaptă spre acea planetă îndepărtată, „casa” zeilor extratereştri. Odată ajunşi acolo, oamenii descoperă că extratereştrii nu mai sunt în viaţă, cu excepţia unuia, care, odată trezit la viaţă, omoară mai mulţi oameni şi părăseşte acea planetă la bordul unei nave…având destinaţia Pământ, cu scopul de a distruge întreaga omenire. Dar, căpitanul lui Prometheus, împreună cu o parte din echipajul navei sale spaţiale, hotărăşte să-şi sacrifice viaţa pentru a salva omenirea de pe Pământ, ciocnindu-şi nava de maşina zburătoare a zeului extraterestru, care nu-şi mai poate duce astfel la bun sfârşit planul de distrugere a umanităţii.

Obsesia Hollywood-ului: confruntarea cu extratereştrii

Cam asta este subiectul general al filmului. Deşi subiectul acestui blockbuster rămâne acelaşi ca şi la cealaltă mega-producţie din vara acestui an („Battleship”) – confruntarea cu extratereşţrii – de data aceasta, în „Prometheus”, omenirea vizitează extratereştrii şi nu invers, cum se întâmplă de obicei (vizita Pământului şi a oamenilor de către extratereştri). Dar, aşa cum spuneam şi în articolul precedent despre „Battleship” (https://www.lovendal.ro/wp52/in-noua-megaproductie-battleship-2012-illuminati-sub-masca-hollywood-ului-promoveaza-din-nou-ideea-atacarii-omenirii-de-catre-extraterestrii-cei-rai/), Illuminati, sub masca Hollywood-ului, încearcă să ne introducă în subconştientul colectiv o altă idee, promovată foarte des în ultima perioadă: şi anume că oamenii nu sunt creaţia lui Dumnezeu, ci creaţia zeilor extratereştri, prin experimente genetice.

Sitchin şi Danniken, agenţi Illuminati, vor ca noi să credem că suntem creaţia extratereştrilor

Cel mai cunoscut autor care a introdus această idee în public a fost Zecharia Sitchin, care susţinea că omul modern este creaţia zeilor extratereştri Anunnaki. Dar, aşa cum am demonstrat în articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/sitchin-farsorul-mileniului-3-partea-2-anunnaki-acei-zei-de-pe-nibiru/), ideea lui Sitchin este ridicolă din mai multe puncte de vedere.

Dar Sitchin nu este singurul agent Illuminati care a popularizat ipoteza că oamenii ar fi creaţia extratereştrilor. Contemporan cu Sitchin şi la fel de celebru ca şi acesta este Erich von Daniken, cu celebra sa carte „Carele zeilor”. El crede, la fel, că de mii de ani, umanitatea a fost creată şi manipulată genetic de zeii extratereştri. Pentru aceasta, el aduce ca argumente tăbliţele sumeriene, babiloniene, mayaşe şi ale altor culturi străvechi, pe care s-ar afla desenaţi extratereştri.

Sitchin şi Danniken n-au fost singurii care credeau în originea extraterestră a vieţii pe Pământ. Chiar descoperitorul ADN-ului, Francis Crick, spunea la un moment dat că „viaţa ar putea fi sădită pe Pământ ca parte a unui experiment al extratereştrilor.” Celebrul chimist britanic Leslie Orgel avea aceeaşi opinie că viaţa a fost creată în mod intenţionat pe Pământ de către extratereştri.

Secta raeliană şi creaţia omului de către extratereştri

În lume au apărut chiar şi secte religioase care promovează ideea creaţiei extratereştrilor de către oameni, ca, de exemplu, secta raeliană. Aceasta ne spune că toata viaţa pământească, incluzând fiinţele umane, a fost la început creată ştiinţific în laboratoare de către Elohim, un popor avansat din spaţiu, folosindu-şi măiestria lor desăvârşită a ingineriei şi a sintezei ADN. Aceştri extratereştri le-ar fi apărut oamenilor, care i-au confundat cu îngerii sau zeii.

„Creatorii” noştri vin de pe Zeta Reticuli

Interesant este faptul că planeta extraterestră din scenariul filmului „Prometheus” se învârte în jurul uneia din stelele Zeta Reticuli. Nu este întâmplător că a fost ales acest sistem solar, întrucât de Zeta Reticuli este legat cel mai celebru caz de răpire a unor oameni de către extratereştri, cazul soţilor Betty şi Barney Hill care ar fi fost răpiţi în anul 1961, de „omuleţi cenuşii” de pe Zeta Reticuli. Pe acest site am prezentat detaliat cazul într-un articol din iunie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/cazul-betty-si-barney-hill-cel-mai-celebru-caz-de-rapire-extraterestra/). Oare este întâmplător că în „Prometheus” se aminteşte de extratereştrii situaţi pe o planetă ce se roteşte în jurul lui Zeta Reticuli? Nu! Pentru că se doreşte a se face asocierea mentală cu celebrul caz de răpire extratereştri şi astfel a se crea impresia că subiectul lui „Prometheus” ar putea fi adevărat. În definitiv, dacă extratereştrii există pe Zeta Reticuli, de ce n-ar putea ei fi „creatorii” noştri?

Illuminati vrea să nu mai credem în Dumnezeu, ci în extratereştri

Oricum, prin acest film „Prometheus” este atacat încă o dată creştinismul, dar şi religia, în general, căci, dacă noi am fi cu adevărat creaţia extratereştrilor şi nu a lui Dumnezeu, atunci toată religia creştinismului ar fi o mare minciună. Dar acest lucru este şi scopul organizaţiei Illuminati, puternică organizaţie ocultă, înfiinţată în 1776 de Adam Weishaupt, care-şi propunea printre altele: „abolirea tuturor religiilor”. Prin inducerea în rândul nostru a ideii că suntem creaţi de extratereştri, se încearcă îndepărtarea noastră de Dumnezeu şi de spiritualitate.

Zeii extratereştrii vor să ne distrugă pentru că noi l-am crucificat pe Iisus Hristos

Şi acum, am lăsat pentru ultimul paragraf al articolului „bomba”. Se pare că în scenariul original al filmului, apărea ideea că zeii-extratereştrii vor să distrugă omenirea pentru că ultimul lor reprezentant trimis pe Pământ, Iisus Hristos, a fost crucificat… Uau… O blasfemie mai mare ca asta rar mi-a fost s-aud. Această idee a fost recunoscută chiar de regizorul filmului, Ridley Scott, într-un interviu acordat lui movies.com:

Movies.com: Am auzit că în scenariul original, „inginerii” au dorit distrugerea planetei noastre, întrucât a fost crucificat unul din reprezentanţii săi, Iisus Hristos, care ar fi fost un extraterestru. Chiar v-aţi gândit la aşa ceva?

Ridley Scott: Desigur, dar ne-am gândit că ar fi puţin cam scandalos. Dar, dacă vezi că e un scenariu de genul „copiii noştri nu s-au comportat bine acolo jos”, vom găsi momente în care noi ne-am pierdut controlul, umblând în armuri şi pulpane, ca pe timpul Imperiului Roman. De fapt, a început să se întâmple cu o mie de ani înainte de dezintegrarea lor. Şi s-a spus: „Hai să trimitem unul din emisarii noştri, să vedem dacă-i putem opri.” Şi ghici ce? Ei l-au crucificat.

Da, aţi auzit bine. Iisus Hristos e de fapt un extraterestru trimis jos pe Pământ pentru a ne potoli. Asta vrea Illuminati ca noi să credem…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock