Penetrarea secretă a planetei noastre de către creaturi extraterestre hibride

  •  
  •  
  •  
  •  

În 2015, a fost publicată cartea lui Dr. David M. Jacobs – „Walking Among Us: The Alien Plan to Control Humanity”, adică „Ei se plimbă printre noi: Planul extraterestru pentru a controla umanitatea”. După cum sugerează şi titlul, aceasta este o carte extrem de controversată. Ea se concentrează asupra modului în care se presupune că oamenii răpiți de extratereştri sunt folosiți pentru a ajuta hibrizii extratereştri-oameni, al căror rol este să se infiltreze în societatea umană. Și, da, acel cuvânt „infiltrați” este menit să sugereze că nimic bun nu poate ieși din toate acestea.

În carte ni se spune că într-o zi Pământul va fi atât de puternic infestat cu aceşti hibrizi parțial extratereştri /parțial oameni, astfel încât invazia, preluarea și/sau exterminarea vor fi finalizate înainte de a avea măcar o singură șansă să mai facem ceva în privința asta. Chiar și Jacobs notează acest lucru când spune: „Cercetarea mea a descoperit o prezență substanțială a hibrizilor care trăiesc pe Pământ… Această carte spune cum am ajuns la această concluzie aparent ridicolă”.

Mulți vor găsi că Jacobs este ridicol. De exemplu, la urma urmei, Jacobs oferă detalii despre hibrizii văzuți la un meci de baseball. Și acesta este doar începutul lucrurilor. După cum afirmă și Jacobs: „Mi-am început călătoria la mijlocul anilor 1960, fiind încântat că fenomenul OZN ar putea semnala contactul cu o altă specie. (…) Am descoperit realitatea extraterestră, oricât de mult nu-mi place”.

Cititorul are trei opțiuni principale: să accepte fără critică poveștile, să le respingă ca fiind minciuni sau fantezii, sau să citească totul cu o minte deschisă. Aceasta este o carte care foarte probabil va polariza oamenii în două tabere: credincioșii și necredincioșii. Veți accepta că extratereștrii cu aspect uman sunt printre noi, că sunt în creștere în număr și că devin din ce în ce mai cu aspect uman pe măsură ce trec anii. Sau, pur și simplu, nu veţi accepta ideea.

Cartea lui Jacobs este plină de relatări despre hibrizii despre care se spune că sunt derutați de mâncare, cum ar trebui consumată (cu sau fără ustensile), ce ar trebui mâncat gătit și ce ar trebui consumat crud și așa mai departe. De exemplu, un bărbat într-un costum negru, cu bărbia ascuțită, „ochi tiroidieni” și cu „degete lungi și conice” a intrat într-un restaurant din Kansas City, New York (SUA) și a comandat „mâncare”, aparent incapabil să citească meniul, și neștiind să folosească cuțitul și furculița. I-a spus unei chelnerițe că este dintr-o „altă lume”.

Unii dintre hibrizii extratereştri sunt descriși ca având un aspect „bolnăvicios”, ca având pielea extrem de netedă și foarte palidă. La fel ca femeile în negru, Jacobs vorbește despre un hibrid exagerat de îmbrăcat pentru vară, iar coafura lui a fost greșită. De asemenea, Jacobs descrie modul în care hibrizii sunt învățați în mod special să conducă. Hibrizii sunt adesea descriși ca purtând peruci și, în special, hibrizii de sex feminin care își poartă părul fals negru și lung.

Dacă ceea ce se spune în această carte e adevărat, atunci se pare că avem ființe pământești cu abilităţi neobişnuite, care trăiesc printre noi, iar singura noastră alegere pentru moment este să fim observatori, să privim și să așteptăm. Ce alte opțiuni mai avem?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner