Gerul din Europa din perioada aceasta confirmă încă o dată că “încălzirea globală” este un fals

iarna90Mii de europeni sunt blocaţi în trenuri, gări, pe şosele sau în aeroporturi din cauza ninsorii şi frigului, care au făcut şi victime în rândul celor fără adăpost, relatează AFP, preluată de NewsIn. Valul de frig face ravagii pe continent de câteva zile, cu temperaturi record de minus 36,6 grade Celsius vineri noaptea (18 spre 19 decembrie 2009) în Bavaria şi ninsori ce au determinat autorităţile franceze să plaseze 50 departamente din 95 în alertă portocalie.

Frigul a făcut şi victime. În Polonia, 15 persoane au murit sâmbătă, 19 decembrie 2009. În Franţa, unde sâmbătă au fost minus 24 de grade în est, un şomer de 36 de ani a fost găsit mort în rulota sa, iar în Arras un polonez fără adăpost a fost găsit mort în Marsilia.

Sursa: www.ziua.ro

Mai ţineţi minte ce declarau “specialiştii”? Că de-acum înainte n-o să mai avem parte de ierni, că iernile vor fi călduroase, că o să vedem zăpada doar în filme etc. Dar adevărul răstoarnă previziunile. Precum am mai spus-o şi altădată (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-incalzirii-globale-10-mituri-care-au-inselat-omenirea/) tema încălzirii globale este una falsă. Valul acesta de frig mă face să mă gândesc dacă nu cumva se apropie noua era glaciară de care vorbeam aici (https://www.lovendal.ro/wp52/peste-25-de-ani-vine-peste-noi-era-glaciara/). Aşa că poate e momentul să uităm definitiv de gogoriţa cu încălzirea globală care ne va sufoca într-o zi planeta.