Spania aproape că a îngheţat la mijlocul lunii iunie! Temperaturi minime sub 0 grade…


Deşi zilele acestea în România este caniculă (temperaturile maxime depăşind 35 de grade în multe localităţi din ţară), totuşi lucrurile nu stau la fel în ţările care se află la aceeaşi latitudine faţă de România sau chiar ceva mai jos. Ca de exemplu în Spania unde, la mijlocul lunii iunie 2019 s-au înregistrat chiar şi temperaturi negative! Semn al încălzirii globale, nu? Căci adepţii acestei teorii stupide spun că, indiferent dacă e neobişnuit de cald sau neobişnuit de rece, de vină ar fi „încălzirea globală” 🙂 Dar, dacă ar fi neobişnuit de rece, de ce n-ar fi de vină „răcirea globală”?

Aşadar, în dimineaţa zilei de 12 iunie 2019, în localitatea spaniolă Molina de Aragon (situată la 1.000 de metri, un fel de „Joseni” la noi, fiind considerată a fi „polul frigului”) temperaturile s-au apropiat de -1 grad Celsius, înregistrându-se mai exact -0,5 grade. La Burgos, un oraş spaniol mai cunoscut, minima a fost de doar 1 grad Celsius! Într-un alt oraş spaniol, Leon, a fost tot 1 grad Celsius, iar în Valladolid și Pamplona au fost 3 grade.

Reţineţi: toate acestea s-au întâmplat în Spania (o ţară, în general, caldă), aproape de mijlocul lunii iunie! Ce se întâmplă totuşi cu clima lumii? Ba prea cald, ba prea rece…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO