Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum va arăta omul în viitor? Oribil! Groaznic! Sper să n-ajungem niciodată aşa…

  •  
  •  
  •  
  •  

V-aţi întrebat vreodată cum vor arăta oamenii peste milioane de ani în viitor? Presupunând că civilizaţia noastră va supravieţui ameninţărilor din spaţiu şi că oamenii nu se vor auto-distruge, cu siguranţă că în viitorul îndepărtat oamenii vor suferi anumite schimbări fiziologice. Imaginile din acest articol ar putea înfăţişa cum vom arăta noi în viitor; unii le vor găsi atractive, pe când alţii destul de dezgustătoare! Este rasa umană viitoare un coşmar sau o minune? Judecaţi singuri!

În cartea sa, „Omul după om – o antropologie a viitorului”, biologul Douglas Dixon oferă speculaţii ştiinţifice cu privire la cum vor arăta oamenii după 50 de milioane de ani de evolutie. Dixon prezintă o serie de apariţii ciudate umane. Teoria lui se bazează pe utilizarea ingineriei genetice şi a călătoriilor în spaţiu. În cartea sa, întâlnim oameni cu forme aquamorfe, fiinţe umane cu formă de vidră sau oameni cu forme absolut ciudate.

Peste 200 de ani, oamenii moderni au transformat genetica pentru a obţine creaturi modificate genetic. Iar rezultatele par absolut incredibile!

1) Oamenii vacuumorfi: peste 200 de ani. Reprezintă triumful ultim al ingineriei genetice. Aceştia pot trăi foarte bine în vidul spaţiului cosmic, având extra-organe faţă de cele ale omului, inclusiv o piele groasă şi impermeabilă. Totuşi, ei au o viaţă limitată şi nu ar putea trăi în condiţii de gravitaţie.

2) Oamenii aquamorfi: peste 200 de ani. Având o faţă de peşte, oamenii aquamorfi sunt creaturi manipulate genetic, care se pot adapta total mediului marin. Cu buze mari şi ieşite în afară, branhiile de pe piept şi vâslele de pe picioare – fac din această specie una cu adevărat puternică.

3) Omul-tic: peste 1.000 de ani. Această formă ciudată de om are 4 ani şi o serie de crescături ciudate pe trup. Omul-tic are o serie de organe crescute artificial.

4) Locuitorii tundrei: peste 2.000 de ani. Muşchi, lichene şi ierburi: acestea reprezintă hrana principală a acestui nou tip de om care ar apare peste 2 milenii.

5) Alergătorul din deşert: peste 2 milioane de ani. Acest tip de om are urechi în formă de liliac, iar picioarele sale lungi şi subţiri pot fi folosite pentru a alerga extrem de repede.

P.S. Imaginea de la începutul articolului este o specie care va apărea peste 5 milioane de ani…Unde-i capul??


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu