Cum e posibil ca un paraşutist să supravieţuiască miraculos, căzând de la 5.000 de metri, fără să i se deschidă paraşuta!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un parașutist a supraviețuit miraculos după ce parașuta sa nu a reușit să se deschidă corect în timpul unui salt! Pentru oricine s-a gândit vreodată să efectueze o săritură cu parașuta, perspectiva ca parașuta să nu se deschidă este de obicei grija numărul unu. Deși o astfel de întâmplare este rară, ea se poate întâmpla – adesea cu consecințe tragice.

Cu toate acestea, în cazul de faţă de care vorbim în acest articol, nefericitul parașutist a scăpat cu viață! Cum a fost posibil!? Parașutistul britanic, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a sărit din avion, în timpul unui exercițiu; apoi, el a pierdut controlul și parașuta sa nu a reușit să se deschidă corect. După o cădere de aproximativ 5.000 de metri, el a aterizat pe o casă, a zdrobit acoperișul și a ajuns în bucătăria proprietarului, cu doar câteva răni minore.

Spre norocul şi a proprietarului casei, paraşutistul nu a făcut prea multă pagubă, evitând ca prin minune toate electronicele şi electrocasnicele din locuinţă.

Adevărul e că în lume se întâmplă şi multe minuni!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): msn.com

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock