Cum e posibil ca un paraşutist să supravieţuiască miraculos, căzând de la 5.000 de metri, fără să i se deschidă paraşuta!?

2078

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un parașutist a supraviețuit miraculos după ce parașuta sa nu a reușit să se deschidă corect în timpul unui salt! Pentru oricine s-a gândit vreodată să efectueze o săritură cu parașuta, perspectiva ca parașuta să nu se deschidă este de obicei grija numărul unu. Deși o astfel de întâmplare este rară, ea se poate întâmpla – adesea cu consecințe tragice.

Cu toate acestea, în cazul de faţă de care vorbim în acest articol, nefericitul parașutist a scăpat cu viață! Cum a fost posibil!? Parașutistul britanic, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a sărit din avion, în timpul unui exercițiu; apoi, el a pierdut controlul și parașuta sa nu a reușit să se deschidă corect. După o cădere de aproximativ 5.000 de metri, el a aterizat pe o casă, a zdrobit acoperișul și a ajuns în bucătăria proprietarului, cu doar câteva răni minore.

Spre norocul şi a proprietarului casei, paraşutistul nu a făcut prea multă pagubă, evitând ca prin minune toate electronicele şi electrocasnicele din locuinţă.

Adevărul e că în lume se întâmplă şi multe minuni!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): msn.com