Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Marele actor Sylvester Stallone a fost descoperit într-o pictură din secolul al 16-lea! Seamănă leit cu papa Grigore al IX-lea!


stallone papa grigore IX COPERTAAcest articol e mai mult o curiozitate, nu ceva „paranormal”, fără explicaţii. Dar, totuşi…

În principiu, e vorba de un tablou al marelui pictor Raphael, tablou păstrat la Vatican. În el, apare papa Grigore al IX-lea, suveran al Bisericii Romano-Catolice timp de 14 ani (1227-1241). Papa a rămas recunoscut în istorie ca fiind cel care a demonizat pisica neagră, considerând-o ca fiind „încarnarea Satanei” (!)

În 1511, Raphael l-a pictat pe papa Grigore al IX-lea. Dar, uitaţi-vă la chipul său, la obrajii săi, la sprâncenele sale, la ochii săi, la nasul său… toate se aseamănă foarte bine cu chipul marelui actor Sylverster Stallone! De parcă Stallone ar fi reîncarnarea papei!

Desigur, totul e o coincidenţă, însă nu ştiu cum se face că marii actori seamănă foarte bine cu nişte personaje din istorie. De exemplu, în 2012, scriam acest articol: Marele actor Brad Pitt a călătorit în timp cu 150 de ani în urmă şi a devenit generalul american Isaac Stevens? în care arătam cum actorul Brad Pitt seamănă foarte mult cu un fost general american, ce a trăit în urmă cu 150 de ani. Sau cum Leonardo di Caprio seamănă aprape la perfecţie cu o gospodină din anii 50 (Marele actor Leonardo DiCaprio este de fapt o gospodină din anii 50, pe nume Judy Zipper). Sau cum actorul Nicholas Cage arăta leit cu un soldat din timpul războiului civil american…

Să credem în coincidenţe sau nu?

stallone papa grigore IX


Lasă un comentariu