Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Marele actor Brad Pitt a călătorit în timp cu 150 de ani în urmă şi a devenit generalul american Isaac Stevens?


Click pe imagine pentru MARIRE

Aţi auzit vreodată de Isaac Stevens? Trebuie să recunosc că nici eu nu am auzit de el până azi. Iată ce ne spune Wikipedia despre el:

Isaac Stevens s-a născut în 1818, fiind guvernator al Teritoriului Washington-ului, congresman al SUA, brigadier general în Armata Unionistă în timpului Războiului Civil American, până la moartea sa în timpul bătăliei de la Chantilly (1862). Post-mortem a fost avansat la gradul de general-maior.

Fiind un sprijinitor ferm al lui Franklin Pierce pentru funcţia de preşedinte al SUA, Stevens a fost recompensat de preşedintele Pierce cu funcţia de guvernator al Teritoriului Washington-ului, deţinând în acelaşi timp şi titlu de „superintendent al Afacerilor Indiene din regiune”.

Priviţi poza sa (prima din stânga); nu-i aşa că al naibii de bine seamănă cu celebrul actor american Brad Pitt (al doilea din dreapta)? Da, marele actor, câştigător al Globului de Aur şi căsătorit cu Angelina Jolie. Şi barba, şi sprâncenele, şi ochii şi nasul…ce naiba…cei doi semănă destul de bine! O fi Brad Pitt un călător în timp care s-a întors în secolul al XIX-lea sau generalul american Stevens a făcut o călătorie în timp şi s-a transformat în actor? Sau poate că Stevens s-a reîncarnat sub forma lui Brad Pitt? Parcă ne aflăm în situaţia lui „Sărmanul Dionis”, nuvela fantastică a lui Eminescu… Desigur, alternativele de mai sus reprezintă doar nişte fantezii de ale mele. Sunt sigur că există explicaţii mult mai raţionale şi mai ştiinţifice decât atât…


Lasă un comentariu