Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O femeie pur şi simplu „s-a evaporat” în timpul unei emisiuni televizate despre paranormal! Există vreo explicaţie logică pentru acest fenomen?

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Click pe IMAGINE pentru MARIRE

Ştiţi cine este C. K. Quarterman? Nici eu n-am auzit de el până azi, când m-am uitat pe YouTube la un interviu de o oră acordat de această persoană unei emisiuni de paranormal intitulată „Do You Believe?” Oricum, Quanterman e o persoană foarte interesantă. El este un om de afaceri de succes, dar, în acelaşi timp, oferă şi consiliere pentru răpirile extraterestre, fiind şi expert în demonologie. E susţine că a văzut chiar o creatură asemănătoare lui Nephilim din Biblie, acest lucru fiind povestit într-una din cărţile sale.

În interviul acordat emisiunii mai sus menţionate pe 12 iunie 2012, Quaterman era chestionat de două prezentatoare ale emisiunii „Do You Believe”, dar omul nu se afla în studio, ci acasă, cu soţia sa, interviul luându-se în faţa unei camere web. La un moment dat, pe la minutul 43:40 al videoclipului, soţia lui Quarterman trece prin faţa camerei web, dar…pare că dispare, adică se evaporă pur şi simplu! Citez din comentariul lui CQ Quarterman de pe videoclipul YouTube, comentariu postat pe 12-04-2013 (adică, ieri, faţă de momentul actual, când scriu articolul): „Atenţie, atenţie! Trebuie să vedeţi asta! E un miracol sau o minune? Vreţi să vedeţi cum cineva poate să dispară? Uitaţi-vă la videoclip între 43:15 şi 43:45. Vorbeam despre demoni la o emisiune de paranormal anul trecut, când nevastă-mea Beth trecu în spatele meu, şi apoi, când se întoarse, ea dispărut complet în faţa camerei video, în timp ce vorbeam. Numesc lucrul acesta drept o minune.”

Acum, uitându-mă şi eu pe la minutul 43:40 observ , într-adevăr, cum femeia pare că dispare brusc în timp ce mergea, dar, mie mi se pare că această emisiune a fost editată. Adică, s-au tăiat câteva cadre (de maxim 1 secundă), în momentul când soţia lui Quarterman trecea prin faţa camerei web. De ce spun asta? Pentru că se pare că lipsesc câteva cadre şi la cele două prezentatoare ale emisiunii. Pot demonstra asta şi prin captura care am făcut-o de pe videoclipul YouTube, chiar în clipa dispariţiei, captură transformată în imaginea de la începutul articolului (click pe imagine pentru MARIRE). Pe imagine, se observă două cadre suprapuse la cele două prezentatoare, chiar în momentul dispariţiei soţiei lui Quarterman. Voi ce părere aveţi?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu