Un bărbat a găsit o cutie misterioasă, ce conţinea desene uluitoare! Acolo se găsesc secrete despre extratereştri?

 • 247
 •  
 •  
 •  
  247
  Shares

Un utilizator Reddit, TramStopDan, a găsit la gunoi o cutie de lemn misterioasă, dar lucrată elegant. Intrigat, el a aruncat o privire înăuntru și a găsit o colecție de hârtii diverse care i-au fascinat pe mulţi alţi utilizatori de pe Internet. Cutia a fost numită „cutia nebuniei” și este ușor de văzut de ce…

TramStopDan a explicat într-un post Reddit că această cutie avea schițe a ceea ce par a fi OZN-uri, împreună cu amintiri scrise ale vizitelor acestor nave extraterestre în anii 1960 și 1980. De exemplu, artistul descrie un eveniment din Tampa (SUA) în 1977, eveniment care a fost de natură extraterestră.

De asemenea, cutia conținea și desene de creaturi care par a fi o fuziune a creaturilor biblice descrise în cartea lui Ezechiel cu ființele extraterestre descrise de diverşi martori. În plus, TramStopDan a găsit, de asemenea, hărți complicate, elaborate manual, datând de la sfârșitul anilor 1930, modele pentru roți de tren și diverse desene personale.

Natura complicată a desenelor pare să indice faptul că cineva a acordat o mare atenție asupra compilației lor. În mod evident, „cutia nebuniei” trebuie să fi avut o mare semnificaţie pentru cineva. Dar pentru cine? Și ce înseamnă totul?

Imaginile din cutie au generat emoție, confuzie și scepticism în mod egal. Internauţii s-au întrebat de ce naiba cineva ar acorda o atât de mare atenţie în compilarea acestor documente, într-o perioadă atât de lungă de timp, pentru ca apoi să le arunce la gunoi. Unii s-au întrebat dacă nu cumva persoana care a creat documentele a fost instabilă din punct de vedere psihic. Sau poate că ea a fost martora întâlnirilor cu aceste nave extraterestre? Alții au sugerat că autorul cutiei ar fi putut fi însuși TramStopDan, în încercarea de a crea agitaţie pe Internet și de a deveni celebru…

Priviţi şi voi imaginile de mai jos:

blank

blank

blank

blank

blank


 • 247
 •  
 •  
 •  
  247
  Shares