Un bărbat a găsit o cutie misterioasă, ce conţinea desene uluitoare! Acolo se găsesc secrete despre extratereştri?


Un utilizator Reddit, TramStopDan, a găsit la gunoi o cutie de lemn misterioasă, dar lucrată elegant. Intrigat, el a aruncat o privire înăuntru și a găsit o colecție de hârtii diverse care i-au fascinat pe mulţi alţi utilizatori de pe Internet. Cutia a fost numită „cutia nebuniei” și este ușor de văzut de ce…

TramStopDan a explicat într-un post Reddit că această cutie avea schițe a ceea ce par a fi OZN-uri, împreună cu amintiri scrise ale vizitelor acestor nave extraterestre în anii 1960 și 1980. De exemplu, artistul descrie un eveniment din Tampa (SUA) în 1977, eveniment care a fost de natură extraterestră.

De asemenea, cutia conținea și desene de creaturi care par a fi o fuziune a creaturilor biblice descrise în cartea lui Ezechiel cu ființele extraterestre descrise de diverşi martori. În plus, TramStopDan a găsit, de asemenea, hărți complicate, elaborate manual, datând de la sfârșitul anilor 1930, modele pentru roți de tren și diverse desene personale.

Natura complicată a desenelor pare să indice faptul că cineva a acordat o mare atenție asupra compilației lor. În mod evident, „cutia nebuniei” trebuie să fi avut o mare semnificaţie pentru cineva. Dar pentru cine? Și ce înseamnă totul?

Imaginile din cutie au generat emoție, confuzie și scepticism în mod egal. Internauţii s-au întrebat de ce naiba cineva ar acorda o atât de mare atenţie în compilarea acestor documente, într-o perioadă atât de lungă de timp, pentru ca apoi să le arunce la gunoi. Unii s-au întrebat dacă nu cumva persoana care a creat documentele a fost instabilă din punct de vedere psihic. Sau poate că ea a fost martora întâlnirilor cu aceste nave extraterestre? Alții au sugerat că autorul cutiei ar fi putut fi însuși TramStopDan, în încercarea de a crea agitaţie pe Internet și de a deveni celebru…

Priviţi şi voi imaginile de mai jos:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock