O explozie misterioasă a avut loc în Tennessee (SUA)… nimeni nu ştie nimic despre ce-a fost vorba!


Autoritățile din Tennessee (SUA) sunt siderate după ce au primit mai multe rapoarte despre o explozie misterioasă care a avut loc recent. Pe 5 septembrie 2021 a fost declanșată alarma, când mai mulţi locuitori au sunat la poliție, pentru a raporta faptul că au auzit o explozie puternică, neidentificată, în multe părți ale regiunii Montgomery.

Forța exploziei a fost atât de mare încât, în unele zone, oamenii au raportat că au simțit cum tremură pământul. Sursa unui astfel de eveniment ar fi trebuit să fie relativ ușor de depistat; totuși, misterul s-a adâncit doar când nici Departamentul de Pompieri şi nici Biroul Poliţiei din Montgomery nu au putut determina ceea ce a provocat explozia sau unde a avut loc.

Pentru a adăuga mai mult misterului, nu au existat rapoarte de pagube sau răniţi nicăieri în zonă. Investigațiile asupra incidentului rămân în desfășurare.

Sursa (traducerea şi adaptarae proprie): newsweek.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO