Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un celebru rapper american şi-a implantat un diamant foarte scump în cap. De ce-a făcut-o?


Rapperul Lil Uzi Vert a făcut recent furori pe Internet după ce a postat imagini cu un accesoriu destul de scump implantat în corpul său. Astfel, acesta a dorit să aibă un diamant roz, în valoare de 24 milioane de dolari, încorporat chirurgical chiar în mijlocul frunții.

Este suficient să spunem că piatra prețioasă l-a costat enorm pe celebrul rapper, care, oricum are asigurare pe ea. Fanii rapperului au rămas uimiţi de ceea ce au văzut în pozele publicate. I s-a sugerat că piatra nu este perfect centrată, la care Lil Uzi Vert a răspuns: „De fapt, ea este la mijloc. Când umflătura va scade, voi primi o bară scurtă, astfel încât să nu se miște”.

Rămâne de văzut dacă rapperul va decide să păstreze diamantul în cap pe termen lung.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com

P.S. Există o teorie a conspiraţiei interesantă care spune că diamantele sunt extrem de scumpe, nu doar pentru că sunt rare, ci mai ales pentru proprietăţile lor de a induce pătrunderea în alte dimensiuni pentru cei care le poartă. Să fi citit undeva acest lucru rapperul american, de a luat decizia bizară de a-şi implanta un diamant? Vrea astfel să-şi activeze „cel de-al treilea ochi”?


Lasă un comentariu