Un celebru rapper american şi-a implantat un diamant foarte scump în cap. De ce-a făcut-o?


Rapperul Lil Uzi Vert a făcut recent furori pe Internet după ce a postat imagini cu un accesoriu destul de scump implantat în corpul său. Astfel, acesta a dorit să aibă un diamant roz, în valoare de 24 milioane de dolari, încorporat chirurgical chiar în mijlocul frunții.

Este suficient să spunem că piatra prețioasă l-a costat enorm pe celebrul rapper, care, oricum are asigurare pe ea. Fanii rapperului au rămas uimiţi de ceea ce au văzut în pozele publicate. I s-a sugerat că piatra nu este perfect centrată, la care Lil Uzi Vert a răspuns: „De fapt, ea este la mijloc. Când umflătura va scade, voi primi o bară scurtă, astfel încât să nu se miște”.

Rămâne de văzut dacă rapperul va decide să păstreze diamantul în cap pe termen lung.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com

P.S. Există o teorie a conspiraţiei interesantă care spune că diamantele sunt extrem de scumpe, nu doar pentru că sunt rare, ci mai ales pentru proprietăţile lor de a induce pătrunderea în alte dimensiuni pentru cei care le poartă. Să fi citit undeva acest lucru rapperul american, de a luat decizia bizară de a-şi implanta un diamant? Vrea astfel să-şi activeze „cel de-al treilea ochi”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO