Un crab uriaş, de cel puţin 15 metri, a fost fotografiat într-un port din Marea Britanie! Pare a fi un adevărat monstru!


crab uriasEste cea mai mare crab din Marea Britanie prins pe camera foto? Poza şocantă surprinsă aerian, de sus, a cauzat o adevărată discuţie pe Internet, pentru că cei mai mulţi dintre oameni se declară convinşi că pe fundul mării (la o mică adâncime, în apropieea ţărmului), se poate observa un crustaceu care are cel puțin 15 metri diametru!

Dar alții susțin că fotografia este una dubioasă nefiind nimic altceva decât un banc de nisip în formă ciudată sau că imaginea a fost manipulată puţin. Imaginea crabului gigant” a fost surprinsă în portul de la Whitstable (regiunea Kent, Marea Britanie). Iar creatura inexplicabilă a adânculuiface bărcile de lângă digul din apropiere să pară a fi cu adevărat pitice! 

Poza apare pe site-ul Weird Whitstable – o colecţie de poze ciudate adunate de Quinton Winter. Acesta a declarat pentru „Daily Express” a văzut crab gigantic vara trecută. Quinton a spus: La început tot ce am putut vedea a fost o mișcare lină, apoi, ieşind la suprafaţă, părea a fi o bucată de lemn. Dar era clar un crab mare, cu gheare zdrobitoare. Înainte de acest incident, m-am gândit şi eu că fotografie aeriană era doar un banc de nisip, cu formă ciudată. Dar acum știu mai bine.”

Cea mai mare crab existent din lume este crabul japonez, o specie care poate crește până la 4 metri și cântări până la 20 de kg.

crab urias 2


Lasă un comentariu