Ce se întâmplă cu lumea asta!? O femeie pretinde că este o pisică într-un trup de om… alta susţinea că este un hibrid!


Lumea modernă a devenit din ce în ce ireală de-a lungul ultimilor 15 de ani. Şi, există oameni care pretind că sunt altceva decât oameni. Tocmai acum câteva zile scriam un articol (Într-un videoclip terifiant, o femeie susţine că este un „hibrid extraterestru” care are de îndeplinit o misiune secretă pe Pământ), în care vorbeam despre o femeie care pretindea că ea este un „hibrid” dintre un om şi un extraterestru.

De data aceasta, însă, vom vorbi despre o femeie care pretinde că este o femeie-pisică. Pentru mulţi ar putea părea o glumă, dar Nano (o femeie de 20 de ani din Norvegia) chiar crede în sufletul ei că este o pisică. De fapt, Nano crede că ea s-a născut într-o specie greşită, trebuind să fie considerată ca şi pisică de către alții.

Care este comportamentul ei de pisică? Nano șuieră mereu la alte animale, se teme de apă, miaună la prietenii ei și încercă să prindă șoareci, dar fără succes până în prezent. Nano spune că poate comunica foarte bine cu celelalte pisici cu care ea ia contact.

Unii ar spune că povestea ei este un fals, o bună glumă pentru a fi băgată în seamă, pentru că nimeni nu poate pretinde a fi o pisică prinsă în corpul unui om, așteaptându-se să fie luată în serios. Dar, totuşi, femeia pretinde acest lucru de 10 ani. E vorba de un caz de „trans-specie”? Este femeia un caz care ar trebui să fie internată într-un spital de psihiatrie?

Sursa: videoclipul YouTube de la finalul articolului


Lasă un comentariu