Gata, s-a terminat cu farsele de pe YouTube! Un nou soft poate determina dacă orice videoclip cu Bigfoot este adevărat sau a fost falsificat!


Bigfoot3O nouă tehnologie de analiză video de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) ar putea face mult mai ușoară munca tuturor cercetătorilor pentru a determina dacă o filmare video este autentică sau nu, scrie Boston Magazine. Cunoscut sub numele de EVM (Eulerian Video Magnification – Magnificare Video Euleriană), software-ul funcționează prin descompunerea imaginii pentru a descoperi aspecte care altfel ar fi nedetectabile cu ochiul liber.

Cercetătorul specilizat în Bigfoot, Matt Knapp, îşi doreşte demult apariţia acestor tehnologii pentru a dovedi o dată pentru totdeauna dacă o creatură misterioasă, sub numele de Bigfoot, se ascunde cu adevărat în pădurile lumii. „Suntem mai aproape ca niciodată să putem dovedi prezenţa acestei creaturi. Dar, dacă vrem ca oamenii de știință să se implice, trebuie să mergem după standardele lor”, spune cercetătorul. Până în prezent, fiind în plină eră digitală, o mulţime de falsuri cu aşa-zişi Bigfoot s-au răspândit pe Internet, ducând în derizoriu munca cercetătorilor care vor să afle cu adevărat dacă această creatură există sau nu.

Frustrat de stadiul actual al cercetării Bigfoot, Knapp speră să încurajeze utilizarea pe scară largă a software-ului, pentru a exclude cei rău intenţionaţi care se ocupă de farse. Acest nou soft, EVM, poate vizualiza chiar pulsul sângelui de pe chipul cuiva, sau capta schimbările în comportamentul corpului, lucru pe care noi, oamenii, nu o putem face, uitându-ne la cineva. EVM se concentrează pe pixelii specifici şi apoi îi amplifică de 100 de ori, folosindu-se algoritmi complecşi. EVM poate determina clar că entitatea din videoclip este o entitate vie şi nu doar un tip aflat într-un costum. Programul a fost introdus în 2012 în scopuri medicale, dar ar putea fi foarte bine folosit şi pentru determinarea autenticităţii lui Bigfoot.

Deja pe YouTube au început să apară videoclipuri care folosesc softul EVM în analiza unor Bigfoot din anumite filmuleţe celebre. Chiar sunt curios ce rezultate vor apare. Se va dovedi că toate videoclipurile sunt false sau doar unele din ele? Eu, de-a rândul timpului, am publicat mai multe articole care prezintă înregistrări video unor presupuşi Bigfoot (Un chinez a filmat un Bigfoot în pădurile din Canada. Unii spun că e urs… eu habar n-am ce-o fi…; O femeie a surprins o creatură bizară în pădurile din Pennsylvania: pui de Bigfoot sau spiriduş? Dacă aveţi, trimiteţi-mi şi mie poze cu asemenea creaturi!; “Animal Planet” ne prezintă o filmare şocantă din 1962, în care e posibil să apară “Bigfoot”, “creatura zăpezii”O fată l-a filmat cu iPhone-ul pe celebrul monstru Bigfoot).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO