Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O fată l-a filmat cu iPhone-ul pe celebrul monstru Bigfoot

148

blankPe 25 mai 2011, în apropierea râului Spokane, statul Washington, SUA, nişte tineri excursionişti umblau prin pădure, iar unul din ei filma cu ajutorul unui iPhone. La vizionarea ulterioară filmuleţului de pe iPhone, autoarea filmării a rămas absolut siderată:  în dreapta sus a ecranului se poate vedea un om mare şi păros care se plimba prin pădure, adică aşa-zisul “Bigfoot”.

Bigfoot este un animal legendar, mare, păros, ce merge pe 2 picioare (asemenea omului) şi care se presupune că ar trăi în America de Nord. Mulţi biologi neagă existenţa lui Bigfoot, considerând că e un amestec de legende, farse şi identificări greşite de animale sălbatice.

Atunci când se face zoom pe filmuleţ se poate observa, într-adevăr, o creatură mare şi păroasă care merge nestingherită de oamenii din jur. Autoarea videoclipului a dorit să rămână anonimă, nedorind să fie implicată într-o “ştire de televiziune”. Având nickul samantha13950, ea a avut însă amabilitatea să ofere câteva detalii, ce pot fi citite pe site-ul kirotv.com: “Ne aflam în parcul de-a lungul râului, pe locul unde dealul începe să se aplatizeze când coboară spre apă. Filmarea a fost făcută cu iPhone-ul meu. Îmi filmam prietenii cum îşi loveau pe piele ţânţarii enormi şi cum încercau să prindă nişte iarbă mai deasă”.

Orgoni Crystal