O navă extraterestră a fost observată pe cerul Lombardiei, în Italia, în apropierea datei marelui cutremur din 30 octombrie 2016! Extratereştrii ne veghează dezastrele naturale?


ozn-italiaUn eveniment incredibil a avut loc în oraşul Lecco (Lombardia, Italia), pe 2 noiembrie 2016, atunci când o posibilă navă spațială extraterestră a apărut brusc pe cer.

Giuseppe Filipponi, martorul care a asistat la eveniment şi a fotografiat farfuria zburătoare, a publicat aceste imagini pe pagina de Facebook Alertaperiodismoalternativo.

Italia a avut aproape 250 de cutremure de pământ, începând cu luna august 2016, cel mai puternic (de 6,6 grade pe scara Richter) având loc pe 30 octombrie 2016, acesta fiind şi cel mai mare cutremur care a lovit Italia în ultimii 36 de ani. Aşadar, OZN-ul misterios a fost văzut la 2 zile după marele cutremur italian.

Nu este prima oară când OZN-uri au fost observate înainte sau după mari cutremure și se spune că aceste OZN-uri ar putea să monitorizeze situaţia geologică a Terrei sau ar putea fi un avertisment despre un dezastru iminent care ar urma să vină. Ar putea acest OZN să-i avertizeze pe italieni că trebuie să se aştepte la ceva mai mult în viitorul apropiat?

Interesant că în poza nr.3 de la finalul articolului se poate vedea mărit, din interiorul OZN-ului, chipul unui posibil extraterestru!

ozn-italia-1

ozn-italia-2

ozn-italia-3