Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pakistanezii au înnebunit! Un băieţel de 9 luni este acuzat de… tentativă de omor şi a fost dus în faţa judecătorilor!

182

9 luni ucigasMohammad Musa (un băieţel pakistanez de 9 luni) s-ar putea să nu fie suficient de mare pentru a putea păşi sau rosti primul său cuvânt, dar acest lucru nu a oprit un tribunal pakistanez să-l acuze de…tentativă de omor! Vă vine să credeţi acest lucru!?? Copilul, împreună cu tatăl său și cu alți membri ai familiei, au fost acuzaţi pentru că ar fi atacat poliția și oficiali ai companiei de gaze cu pietre, într-un cartier muncitoresc din Lahore (Pakistan) pe 1 februarie 2014. Inspectorul Kashif Muhammad, cel responsabil cu acest caz, a scris în raportul său iniţial că avem de-a face cu un caz de tentativă de omor. El a fost până la urmă suspendat din funcţie.

Mohammad a apărut în fața unui judecător, fiind așezat pe genunchii tatălui său și ţinând în mână o sticlă cu lapte. El a început să plângă în faţa instanței și, până la urmă, i s-a permis ieşirea din sala tribunalului. Bunicul său a trebuit să-și înmoaie în cerneală degetul său cel mare pentru a-şi pune amprenta, pentru că era incapabil de a semna. Toată lumea din sala de judecată spunea: “Cum se poate ca un astfel de copilaş să fie implicat în caz?” “Ce fel de poliţie avem?”

În Pakistan, vârsta minimă a răspunderii penale, este de 12 ani, cu excepția cazurilor legate de terorism. Cu toate acestea, judecătorul a ales să nu respingă cazul împotriva copilului. Dar avocatul familiei a declarat că ar fi trebuit să se renunțe la acuzațiile împotriva copilului: “Instanța ar trebui să retragă la acuzațiile împotriva copilului nevinovat și să-l achite. Acest caz arată incompetența forțelor noastre de poliție și modul în care acestea funcționează.”

Sursa: RT.com

P.S. Eu pur şi simplu nu pot să înţeleg cum funcţionează un sistem judiciar… Chiar sunt retardaţi aceşti pakistanezi?? Cum naiba să acuzi un bebeluş de 9 luni?? Lumea cu adevărat a înnebunit!

Orgoni Crystal