Înalţi oficiali de la Pentagon ştiu că OZN-urile şi extratereştrii sunt de origine demonică, din alte dimensiuni – ne dezvăluie un „insider”


Investigațiile asupra OZN-urilor efectuate de către Pentagon și de Ministerul Britanic al Apărării au fost împiedicate de convingerile religioase ale persoanelor de rang înalt, au dezvăluit foşti angajați.

Doi bărbați care au lucrat în programele secrete asupra OZN-urilor din Marea Britanie şi SUA au declarat că munca lor a fost „împiedicată” de înalți oficiali, care se temeau că obiectele zburătoare din ceruri erau fie „demonice”, fie divine.

Luis Elizondo, care a condus Programul secret de identificare a amenințărilor aerospațiale (AATIP) al Agenției de Informații al Apărării a SUA, a vorbit despre munca sa într-un articol din „New York Times”. Elizondo a spus că a întâmpinat greutăţi în investigaţiile sale din partea Pentagonului, pentru că unii oficiali de rang înalt s-au opus pe motive religioase. Nick Pope, fost investigator al OZN-urilor pentru Ministerul britanic al Apărării, ne-a spus că a întâlnit același tip de atitudine atunci când a lucrat în Marea Britanie.

„Știam că retragerea Pentagonului din cercetarea fenomenului OZN se datorează, în parte, credinței religioase a unora dintre cei implicați”, a spus Elizondo. „A fost o ironie ciudată că investigațiile ozenistice au fost împiedicate de credința anumitor persoane în Dumnezeu, ceea ce însemna că ele fie nu credeau în existența unei vieți extraterestre, fie considerau OZN-urile și extratereștrii ca fiind de origine demonică. Faptul că unii oameni privesc OZN-urile ca fiind de origine demonică pare să își aibă rădăcinile în descrierea biblică a lui Satana ca fiind prințul puterii aerului din Efeseni 2: 2”.

Se pare că programul AATIP al Pentagonului a fost închis în anul 2012, deşi s-ar putea ca el încă să mai fie operaţional chiar şi astăzi.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): metro.co.uk

P.S. Părerea mea este aceea că înalţii oficiali de la Pentagon ştiu că OZN-urilor şi extratereştrii vin din alte dimensiuni; pot fi celebrii „demoni” de care se vorbeşte în Biblie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO