Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Papa Benedict al XVI-lea, mare fan 2Pac!

77

2pacPapa Benedict al XVI-lea ar putea fi un fan al rapperului Tupac Shakur sau al rockerilor de la Muse, potrivit contului pe care Vaticanul îl are pe Myspace. Vaticanul a oferit o listă de melodii pentru un serviciu nou al Myspace Music, însă printre artiştii aleşi se găsesc şi unii controversaţi precum 2Pac, scrie Daily Telegraph.

Prezenţa piesei interpretate de rapperul asasinat în 1996 este suprinzatoare în playlist-ul Vaticanului având în vedere că ea are un avertisment pentru versurile explicite şi pentru felul în care prezintă violenta, crimele şi consumul de droguri care caracterizează viaţa din cartier. Albumul numit “Music from the Vatican” mai include piesa “Uprising” de pe noul album Muse, şi “He doesn’t know why” a grupului folk din Statele Unite Fleet Foxes, dar are şi alegeri mai uşor de înţeles, că Don Giovanni a lui Mozart.

Albumul este descris ca o combinaţie perfectă de muzică din lume, clasică şi contemporană, de genuri diferite, dar care este adresată aceluiaşi tip de oameni, şi anume cei cu intenţii bune. Cele opt melodii au fost alese de Părintele Giulio Neroni, director artistic la St Paul’s Multimedia. El este şi cel care a realizat albumul Alma Mater, în care sunt combinate rugăciuni, imnuri religioase gregoriene şi vocea Papei Benedict al XVI-lea.

Sursa: Antena3

Orgoni Crystal