Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Naziştii se află în interiorul Pământului, împreună cu Hitler

156

nazisti PamantUnii adepţi ai teoriei pământului găunos manifestă nu doar fascinaţie, ci de-a dreptul simpatie faţă de Germania nazistă. Personajul principal din mişcarea nazistă subpământeană este un om din Toronto pe care îl cheamă Ernst Zundel şi care scrie sub numele de Christof Friedrich. Locuinţa lui Zundel este un fel de magazie pentru materialele naziste. De asemenea, la fel ca neonaziştii el socoteşte că niciun holocaust nu a avut loc. În cartea sa: O.Z.N.-urile – arma secretă a naziştilor? (1976) el pretinde că atunci când al doilea război mondial a luat sfârşit, Hitler şi Ultimul Batalion s-au îmbarcat pe un submarin care i-a transportat în Argentina.

Ulterior, aceştia au stabilit în interiorul orificiului de la polul sud o bază pentru construirea de aeronave perfecţionate în formă de farfurie. Când aliaţii au aflat ce se întâmplase, l-au trimis pe amiralul Richard E. Bird, împreună cu o „expediţie ştiinţifică” (de fapt o armată) spre a ataca baza nazistă, dar membrii expediţiei nu au rezistat în faţa superiorităţii tehnicii militare a naziştilor.

Zundel îi considera pe nazişti drept „reprezentanţi ai extratereştrilor în interiorul pământului”, ceea ce se datora – potrivit opiniei sale – superiorităţii lor rasiale. În 1978, concomitent cu publicarea cărţii sale: Expediţia polară secretă a naziştilor, el a solicitat fonduri pentru a organiza propria expediţie, care – după cum plănuise – urma să fie efectuată cu un avion-charter, purtând pe fuselaj o zvastică măreaţă. Zvastica avea să dezvăluie orientarea ideologică a lui Zundel, asigurându-i – totodată – pe cei din interiorul pământului că vizitatorii sosiţi le erau prieteni.

Cam în aceeaşi perioadă, Tawani Shoush din Houston, Missouri, plănuia o expediţie la polul opus, nordic. Shoush, fost pilot în Corpul de Infanterie Marină al S. U. A., era liderul Societăţii Internaţionale pentru un Pământ Complet. Shoush dorea să zboare cu un dirijabil la pol pentru ca el şi tovarăşii de expediţie să-i întâlnească pe „subpământenii nordici” şi, ulterior, să li se alăture pentru totdeauna ca să trăiască pe tărâmul lor. La 31 octombrie, 1978, el declara lui Bob Greene, reporter al ziarului Chicago Tribune: „Pământul găunos este mai bun decât lumea noastră.” A negat că ar nutri sentimente pronaziste, dar hârtiile sale de corespondenţă etalau toate o zvastică proeminentă. Nici expediţia lui Zundel, nici cea plănuită de Shoush nu au avut loc vreodată.

Regatul din interiorul pământului (1985) de Norma Cox este o carte – fără nici un dubiu – pronazistă. Autoarea susţine că o conspiraţie intrnaţională sionistă a ascuns adevărul despre pământul găunos, ca parte a complotului care urmăreşte înrobirea rasei umane. Aceeaşi temă este propovăduită de literatura publicată de Cosmic Awareness Communications din oraşul Olympia, statul Washington. Această organizaţie pretinde că deţine informaţiile de la spiritele fiinţelor, care le transmit reprezentanţilor grupului.

Orgoni Crystal