Legenda titanilor: cum au ajuns extratereştrii-giganţi pe planeta noastră în urmă cu 12.000 de ani… Noi suntem urmaşii unor roboţi subterani!


Într-un articol ciudat din ianuarie 2013 (Un mecanic din SUA a descoperit secretul OZN-urilor: acestea provin, în special, din cavernele popoarelor subpământene) vorbeam despre cazul ciudat al unui mecanic american, pe nume Richard Shaver, care susţinea că auzea „voci” prin maşina sa de sudură, care îi povesteau despre războiul neîncetat ce are loc între un grup sinistru de locuitori subpământeni. Acelaşi personaj a făcut mai multe dezvăluiri, dintre care le voi fac publice în cazul acestui articol.

După spusele acestui ciudat „vizionar”, în urmă cu aproximativ 12.000 mii de ani, locuitorii de pe o planetă depărtată, pentru a-şi asigura supravieţuirea, au fost constrânşi să-şi părăsească lumea originară care murea. Ei au debarcat pe Pământ, unde indigenii care i-au văzut i-au luat drept zei (temă care nu a apărut în ufologie decât prin anii 70 odată cu ipoteza paloastronautică). Această eroare era cu atât mai lesne de înţeles cu cât străinii dispuneau de o tehnologie care apărea în ochii autohtonilor ca o adevărată magie. Această stăpânire a unor tehnici sofisticate în diferite domenii ale ştiinţei le-au permis să-şi prelungească viaţa dincolo de ce ar fi putut să spere din partea naturii, rămânând constant tineri, întrucât încetiniseră în mod considerabil procesul de îmbătrânire a celulelor corpului.

După caz, locuitorii de pe planeta noastră au dat acestor extratereştri diferite nume, titani şi atlanţi fiind cele mai des folosite. Titanii erau mai ales experţi în genetică şi, de la instalarea lor pe Pământ, s-au străduit să creeze o rasă umană de muncitori manuali, un fel de mână de lucru „ieftină”. Tot după afirmaţiile lui Shaver, una dintre aceste rase create de titani este cea a strămoşilor noştri, dar altele au fost specii hibride, unele fiind dotate cu coarne şi cu copite. Toate aceste rase se aflau sub controlul mental al titanilor, care foloseau în acest scop un aparat special conceput pentru a le facilita dominaţia asupra creierului omenesc.

A venit un moment în care oamenii de ştiinţă ai titanilor au descoperit că radiaţiile soarelui nostru alterau timpul de viaţă totuşi foarte lung al rasei lor, reducându-l treptat la cel al omului de pc Pământ. Titanii au fost deci constrânşi să se retragă în habitaturi subterane, amenajând grote naturale şi legându-le între ele printr-o reţea de tunele creată cu ajutorul tehnologiei lor fără pereche. Timp de câteva milenii, această activitate din interiorul planetei s-a dezvoltat în mod considerabil, extinzându-se constant.

Tot după spusele lui Shaver, a existat o populaţie troglodită, într-un fel, care a ajuns la cifra record de 50 de miliarde de indivizi! Acest lucru s-a putut realiza cu ajutorul unor cunoştinţe ştiinţifice foarte ridicate care au facilitat supravieţuirea unui număr atât de mare de locuitori. Dar, revers al medaliei, viaţa subterană s-a dovedit, în timp, un eşec şi, în ciuda tehnologiei supersofisticate, titanii nu au putut să împiedice unii germeni să se dezvolte în mediul lor subteran şi să provoace epidemii care le-au rărit rândurile şi le-au redus mult resursele genetice. În disperare de cauză, titanii au fost nevoiţi să emigreze încă o dată în spaţiu pe o altă planetă, ceea ce au şi făcut după ce misiunile de explorare au descoperit una care se potrivea propriilor nevoi.

Din cauza unor probleme tehnice diverse, titanii au fost constrânşi să lase în urma lor o întreagă populaţie de roboţi care puteau să se descurce singuri. Aproape toţi sclavii (mâna de lucru ieftină) au fost eliberaţi şi trimişi la suprafaţă. Ei se află la originea marilor civilizaţii, de la care ne vine cunoaşterea. După mai multe generaţii, lumea subterană a titanilor a fost uitată, şi au persistat doar câteva frânturi vagi de amintiri, care au servit mai ales la crearea şi întreţinerea legendelor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO