Un mecanic din SUA a descoperit secretul OZN-urilor: acestea provin, în special, din cavernele popoarelor subpământene


Un mecanic auto din Pennsylvania (SUA), pe nume Richard Shaver, susţinea că auzea „voci” prin maşina sa de sudură, care îi povesteau despre războiul neîncetat ce are loc între un grup sinistru de locuitori subpământeni, pe care acesta i-a identificat ca fiind poporul dero, şi poporul mai binevoitor, tero, ambele ocupând peşteri imense aflate chiar sub picioarele noastre.

Deşi a fost ridiculizat, batjocorit şi luat în derâdere de mulţi oameni, Richard Shaver şi-a păstrat poziţia de-a lungul vieţii sale pentru a le spune puţinilor curajoşi care îl ascultau adevărul despre aceste fiinţe din interiorul Pământului, despre care a insistat că, de fapt, au răpit mii de oameni în fiecare an, i-au ţinut în cuşti mici, le-au controlat minţile cu ajutorul maşinilor antice cu raze şi efectiv au mâncat carnea direct de pe oasele victimelor răpite.

Cu privire la OZN-uri, Shaver susţine că există trei tipuri de farfurii zburătoare: cele care vin din spaţiu, cele care vin din interiorul planetei la intrările în caverne şi cele care sunt proiecţii iluzorii. Shaver susţine că cele din a treia categorie sunt doar imagini de diversiune proiectate pe cer de către maşinile cu raze din caverne. Acestea ne fac să privim într-o direcţie, în timp ce altceva se petrece pe cer, ceva ce nu vor ei să vedem.

Degeneraţii care locuiesc în caverne nu construiesc farfurii. Ei doar manevrează maşini de zburat antice, construite iniţial si lăsate acolo de către rasa strămoşească, ce se află încă într-o stare bună pentru zbor. Aceşti gardieni autoproclamaţi ai comorilor din caverne stau şi aşteaptă sosirea piraţilor spaţiali, sau a vizitatorilor, iar apoi ţâşnesc într-o urmărie aprinsă, cauzând astfel bătălii aeriene. Câteodată există martori ai acestor evenimente, muritori de rând care se târăsc pe suprafaţa pământului şi care privesc cuprinşi de o teamă a necunoscutului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO