Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Profeţiile reale ale sârbului Mitar Tarabich arată că în cel de-al treilea război mondial doar în Australia va fi pace

2110

blankMitar Tarabich (1829-1899), un ţăran analfabet din micul sat sârbesc Kremna, avea ocazional viziuni profetice. Fiind o persoană religioasă şi având ca naş un preot ortodox local, i-a povestit acestuia despre episoadele sale „de vedere în viitor”. Preotul, Zaharije Zaharich (1836-1918), a consemnat toate acestea într-un mic carneţel care a fost deteriorat de foc în anul 1943, când casa sa a fost distrusă de armata bulgară de ocupaţie. Acest texte se află acum în posesia familiei strănepotului lui Zaharich – Dejan Malenkovich. Spre deosebire de profeţiile lui Nostradamus (1503-1566), care par a fi criptate cu ultima tehnologie de criptare pe 1024 biţi, profeţiile lui Tarabich sunt foarte clare.

Cea mai cunoscută profeţie a lui Tarabich se referă la o serie de evenimente politice care s-au desfăşurat în secolul al XIX-lea în Serbia. El a prezis un şir de evenimente ce au avut loc într-o perioadă de câţiva zeci de ani şi au dus în final la înlăturarea de la tronul regal al Serbiei a familiei guvernatoare Obrenovich. Această profeţie a devenit cunoscută în Balcani sub numele de „profeţia întunecată”, lucrurile desfăşurându-se exact aşa cum au fost prezise.

În acest articol, vom vorbi despre profeţiile lui Tarabich despre cel de-al treilea război mondial. Iată ce spune el:

“Când vor începe să mediteze mai mult vor fi mai aproape de înţelepciunea lui Dumnezeu, dar va fî prea târziu, deoarece cei răi vor devasta deja întregul Pământ şi oamenii vor începe să moară în număr mare. Apoi oamenii vor fugi din oraşe la ţară şi vor căuta munţii celor trei cruci, şi acolo, înăuntru, vor fi capabili să respire şi să bea apă. Cei care vor scăpa se vor salva pe ei înşişi şi pe familiile lor, dar nu pentru mult timp, căci o mare foamete va apare. Va exista o mulţime de mâncare în oraşe şi în sate, dar ea va fi otrăvită. Mulţi vor mânca datorită foamei şi vor muri imediat. Cei care vor posti până la sfârşit vor supravieţui, deoarece Sfântul Duh îi va salva şi ei vor fi aproape de Dumnezeu. Cel mai mare şi mai mânios va lupta împotriva celui mai puternic şi mai furios! Când va începe acest oribil război, va fî vai şi amar de armata care zboară pe cer; mai bine va fi de cei care luptă pe pământ şi în apă.

Cei care vor purta acest război vor avea oameni de ştiinţă care vor inventa diferite şi neobişnuite ghiulele. Când acestea vor exploda, în loc să ucidă, vor azvârli o vrajă asupra tuturor acelor vieţi – oameni, oştiri şi vite. Această vrajă îi va face să doarmă şi vor dormi în loc să lupte, iar după aceasta îşi vor reveni în simţiri.

Noi nu vom lupta în acest război, dar alţii vor da bătălii deasupra capetelor noastre. Oameni în flăcări vor cădea din cer deasupra Pozegăi [oraş din Serbia].

La sfârşitul acestui război, doar o singură ţară, înconjurată de mări mari, la fel de mare ca şi Europa noastră [Australia?], va trăi în pace, fară nicio problemă… Deasupra acesteia nici măcar o singură ghiulea nu va exploda! Cei care vor fugi şi se vor ascunde în munţii celor trei cruci vor găsi adăpost şi vor fi salvaţi, pentru a trăi după acea în abundenţă, fericire şi iubire, deoarece după aceea nu vor mai fi războaie… “

Orgoni Crystal