Discurs şocant la ONU, înregistrat pe ascuns: o aeronavă extraterestră, sub formă de piramidă, a zburat deasupra Pentagonului, de unde a trimis un mesaj incredibil, interceptat de către NASA

  •  
  •  
  •  
  •  

Un videoclip care a fost „scăpat” pe Internet arată un discurs halucinant în faţa ONU (Organizaţia Naţiunilor Unite) al unei femei din Rusia implicată în industria aerospaţială, şi în care ni se vorbeşte despre un „contact extraterestru”.

Rusoaica (care este afaceristă) se numeşte Aliya Prokofyeva şi este preşedintele executiv al companiei Galaktika Group, ce-şi are sediul în Moscova. Unul din proiectele controversate ale companiei sale este acela de a construi un hotel pe Lună. Aliya Prokofyeva este cunoscută în comunitatea internaţională (o găsiţi chiar şi pe site-ul CNN Money Switzerland din Elveţia), aşa cum puteţi vedea din captura de mai jos:

În videoclipul YouTube (pe care îl puteţi viziona integral AICI), există o înregistrare video făcută pe ascuns la sediul ONU, în care vorbeşte doamna Aliya Prokofyeva şi în care aceasta face nişte dezvăluiri uluitoare despre extratereştri. Înainte de a vorbi doamna respectivă, speakerul şedinţei de la ONU face apel la toţi cei care se află acolo în sală să nu înregistreze audio / video nimic din ceea ce o să fie dezvăluit.

În continuare, am să vă prezint traducerea pe care am făcut-o după această înregistrare video şocantă:

Speakerul şedinţei: Vă rugăm să vă abţineţi de la orice întrebări în timpul discursului. Vă rugăm, închideţi camerele. Înregistrarea acestui discurs nu este permisă. Către toţi reprezentanţii mass-mediei; dacă video-ul va apare în direct, atunci vor exista pedepse. Fără video, fără audio. Acum îi spun bun venit unei vizionare în domeniul spaţiului cosmic, fondatoarea platformei internaţionale Galaktika, Aliya Prokofyeva.

Aliya Prokofyeva: Stimate preşedinte al Adunării Generale al ONU, Maria Fernanda Espinosa Garces. Doamnelor şi domnilor, am de făcut un anunţ. În decembrie, la ora 16:07, un contact extraterestru a fost realizat. Un obiect metalic, sub formă de piramidă, a apărut deasupra Pentagonului, Washington, SUA. Un OZN, cu un diametru de aproximativ 100 de metri, care se rotea în jurul proprii axe, la 500 de metri înălţime. Grupul operaţional NASA, specializat în primirea şi procesarea datelor din spaţiul cosmic, a primit un mesaj de la obiect. În momentul în care vă vorbesc acum, mesajul a fost procesat şi investigat de către NASA. Informaţiile de la radare, informaţiile vizuale şi semnalele radio provenind de la OZN au fost realizate. Conform datelor de până acum, putem spune că obiectul de deasupra Pentagonului este o aeronavă de origine necunoscută. Ipotetic, ar fi de origine extraterestră, însă nu există semne de agresiune. Exploziile radio rapide, numite FRB 180814.J0422+73, înregistrate de specialiştii de la Observatorul CHIME, din Okanagan Valley, British Columbia, se potrivesc cu modelul semnalului primit de NASA de la OZN-ul de deasupra Pentagonului. Acum, se fac eforturi pentru a calcula coordonatele sursei semnalului şi zona din cer corespunzătoare locuită.

Cam acesta este transcrierea videoclipului de pe YouTube. Am de făcut câteva observaţii:

1) Dacă tot videoclipul este un fals, atunci nu mai avem ce comenta. Nu exclud această posibilitate, pentru că există o predilecţie de a înşela publicul pe această temă.

2) Dacă videoclipul este unul autentic şi acest discurs chiar a avut loc la sediul ONU, am totuşi unele nelămuriri:
– Ce legătură există între rusoaica Aliya Prokofyeva şi NASA, de a aflat doamna de la Moscova de mesajul extraterestru primit de NASA?
– De ce n-a venit să vorbească un reprezentant NASA şi de ce-a fost trimisă această doamnă, ca un fel de emisar?
– Este acest discurs începutul „marii dezvăluiri” despre prezenţa extratereştrilor pe Terra? Oare, în mod special, a fost făcut public discursul, ştiind că, până la urmă, el va ajunge pe Internet?

Mai jos puteţi observa capturile pe care le-am extras din videoclipul YouTube:

blank blank blank blank blank blank blank blank blank


  •  
  •  
  •  
  •