Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Mediumul Erena Velazquez pretinde că ar fi primit telepatic următorul mesaj de la o specie de extratereştri: „Salut oameni! Suntem raptonoizi de 2-3 metri înălţime, de pe planeta Ratur, care este de 1.000 de ori mai mare decât Pământul”


Un medium este o persoană care pretinde că poate înlesni comunicarea cu spiritele în practicile oculte. Erena Velazquez este un asemenea medium, autointitulându-se şi „ambasador al Forțelor Luminii Galactice”. Ea pretinde că ar fi primit următorul mesaj prin chanelling de la spiritele unor extratereştri numiţi „raptonoizi”. Iată mesajul:

Salut oameni! Suntem raptonoizi și trimitem telepatic acest mesaj pentru a ne prezenta rasei voastre. Suntem de pe planeta numită Ratur, care este de 1.000 de ori mai mare decât Pământul. Planetele cu dimensiuni superioare sunt de obicei mult mai mari decât planetele 3D. Planeta noastră natală se află la miliarde de ani lumină distanță de Galaxia Calea Lactee. Scopul nostru astăzi este de a face omenirea să știe cine suntem.

Civilizația noastră este destul de tânără în comparație cu alte civilizații galactice, avem doar 1 milion de ani. Suntem călători și ne mișcăm mult prin Cosmos. Avem o dietă pe bază de plante, așa că ne place să mâncăm plante și căutăm mereu altele noi pe care să le consumăm. Suntem conștienți de plantele încă nedescoperite în pădurea voastră amazoniană și sperăm că într-o zi, când veţi fi gata să ne acceptaţi pe Pământ, împreună vom putea explora locuri necunoscute de pe planeta voastră.

Suntem din dimensiunea a 6-a. Avem între 2-3 metri înălțime și trăim în Ratur; condițiile dure de mediu nu ne permit să trăim pe suprafața planetei noastre. Rasa voastră umană este extrem de norocoasă să poată locui pe suprafaţa planetei voastre.

Nu vrem să avem niciun conflict cu ceilalți. Am avut multe întâlniri și bătălii cu reptilienii și slujitorii lor. Reptilienii sunt foarte teritoriali și caută mereu să cucerească mai multe teritorii. Pentru a ne proteja în acest imens Cosmos, am înființat o armată bine pregătită, cu o tehnologie de vârf inventată de cercetătorii noştri. Civilizația noastră nu participă la nicio coaliție sau uniune galactică, preferăm să rămânem independenți. Când călătorim, flota noastră militară ne însoțește.

Ne place natura, așa că tehnologia noastră include nave stelare care sunt prietenoase cu mediul și nu poluează spațiul cosmic. De cele mai multe ori parcurgem distante mari, asa ca aducem cu noi cel putin o navă-mamă cu escortă militară. Navele-mamă ale noastre sunt uriașe; în interior sunt verzi, cu plante care cresc peste tot. Avem chiar și plante care se pot muta singure dintr-un loc în altul.

Am auzit multe despre Galaxia Calea Lactee și Pământ; suntem conștienți de lupta voastră cu entitățile negative. Înțelegem că este o bătălie pe care nu o pot câștiga. Tranziția schimbărilor vine în realitatea voastră și toate sistemele și conceptele învechite nu mai funcționează. Planeta voastră a depășit frecvențele joase și s-a mutat într-un spațiu dimensional înalt, păstrând doar această carcasă 3D holografică temporară pentru moment.

Cosmosul evoluează și se schimbă mereu; același lucru se va întâmpla pe Pământ – tot ce este vechi trebuie să dispară pentru a da spațiu unei existențe noi și mai avansate. Am fost acolo și înțelegem că schimbările necesită timp.

Mulțumim pentru transmitere, ambasador al Forțelor Luminii Galactice. Ai răbdare și nu renunța la speranța într-un viitor mai bun.

Medium: Erena Velazquez, ambasador al Forțelor Luminii Galactice


Lasă un comentariu