OZN-urile, extratereştrii, fantomele sau zânele… pot fi doar o reprezentare a subconştientului uman! Fizica cuantică e de acord cu asta…

3.440 vizualizari

Are subconştientul uman o incredibilă abilitate de a manifesta gânduri-forme? N-am putea lua în calcul această posibilitate pentru a explica OZN-urile, extratereştrii, zânele, fantomele şi alte fenomene ciudate? Dacă toate acestea reprezintă manifestarea subconştientului?

Pentru asta, haideţi să luăm în considerare două regiuni diferite ale lumii: Irlanda rurală şi San Diego (California, SUA). În Irlanda rurală, extratereştrii şi OZN-urile nu sunt un subiect popular; în schimb, zânele şi fantomele constituie o realitate acceptată de multă lume. Invers, în San Diego (California), oamenii acceptă extratereştrii şi OZN-urile, dar nu prea cred în zâne sau fantome. Nu-i aşa că-i interesantă această constatare? Oare californienii şi irlandezii manifestă în culturile lor respective ceea ce le-a fost inserat în subconştientul lor?

Iată o mică poveste cu zâne din Irlanda. În momentul căsătoriei, o mireasă şi suita ei a ales să meargă direct prin pădure către casa mirelui, evitând astfel un drum extrem de lung. Toată suita miresei a luat-o astfel prin pădure, pe jos, sau călare pe cai sau măgari. Chiar în mijlocul pădurii, au apărut nouă zâne, care blocau calea. Ele erau mici de mărimea unui copil de 2 sau 3 ani şi erau îmbrăcate foarte bizar. Femeia în vârstă care a povestit această întâmplare, şi care a fost martoră la acea nuntă, nu părea deloc să mintă: ea chiar văzuse acele zâne! Să fi vizualizat acea femeie zânele, ca urmare a existenţei unui subconştient colectiv ce propagă existenţa unor asemenea fiinţe supranaturale? Căci, precum am spus, cultura şi tradiţiile irlandeze au promovat timp de milenii întregi conceptul de zâne, fantome, spiriduşi, spirite etc.

La fel şi în California (SUA), este promovată în subconştientul colectiv o anumită cultură, cea a extratereştrilor şi OZN-urilor. De ce? Pentru că statul California este patria marilor studiouri hollywoodiene, unde s-au produs o serie de filme celebre SF cu extratereştri; să amintim doar de „Star Wars”, „Aliens” sau „Star Trek”. Dacă acolo o persoană vede un OZN sau un extraterestru, ea va spune: „Da, am văzut un OZN, care semăna foarte bine cu unul pe care l-am observat în Star Trek!” Dar, acest OZN s-ar putea să fie manifestarea subconştientului uman, care e plin de nave extraterestre şi de reptilieni din filmele hollywoodiene.

Aşadar, poate că subconştientul uman şi subconştientul planetei însăşi au de-a face cu OZN-urile, fantomele şi alte apariţii paranormale. Uimitor, dar şi fizica cuantică tinde să valideze acest concept, căci ea ne spune că totul este pentru noi doar percepţie. Adică, noi participăm la crearea propriei noastre percepţii a realităţii!