Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Întâmplarea divină de acum 30 de ani: cum au descoperit doi muncitori din Bucureşti o cruce în interiorul unei buturugi! Avea crucea un câmp energetic uriaş?


Pe 3 octombrie 1993, doi muncitori din Bucureşti au făcut o descoperire extraordinară: o cruce în mijlocul unei buturugi!

Unul din muncitori declara atunci: „Noi tăiem lemne aici la depozit. Astea sunt lemne pentru vagoanele C.F.R. Noi tăiem lemne mai mult cu toporul. Am luat o buturugă din grămadă, la întâmplare, am pus-o pe butuc şi am dat o dată cu toporul. Am despicat-o în două şi ce să vezi, am găsit semnul crucii în mijlocul lemnului! Cum am despicat eu buturuga, a rămas semnul crucii pe amândouă bucăţile despicate. Eu vreau să spun că nu sunt prea credincios şi am vrut să mai sparg o dată una din bucăţile cu semnul crucii şi când am vrut să dau, mi-a scăpat toporul din mână, că m-am şi ferit să nu mă lovească în picior. Atunci m-am speriat şi am zis că asta-i minune de la Dumnezeu“.

Cele două bucăţi de buturugă cu semnul crucii pe ele au fost duse la cea mai apropiată biserică din zonă – Biserica Buna Vestire din Calea Giuleşti. Preotul Lucian Gheorghe, de la biserica Buna Vestire declara atunci umătoarele: „Din prima clipă când am văzut buturuga, am crezut în minunea de la Dumnezeu! Nu poate fi ceva contrafăcut. Nimeni nu ar putea să facă în lemn o lucrare atât de perfectă. Am expus Patriarhiei detaliile acestei descoperiri. Răspunsul a fost să nu fac publicitate acestei minuni. La început buturuga n-a fost expusă oamenilor, dar mulţi au venit s-o vadă şi au cerut s-o punem undeva, la vedere. Sunt şi dintre aceia care se îndoiesc de minunea lui Dumnezeu şi spun că e o şarlatanie!”

In legătură cu câmpul magnetic pe care îl poseda acele două bucăţi de lemn cu semnul crucii, un inginer radiestezist spunea tot atunci că, după ce a măsurat câmpul energetic al crucii, a ajuns la concluzia că „crucea are patru câmpuri energetice unul într-altul, ceea ce arată clar că este vorba de origine divină. Numai icoanele sau alte obiecte de cult, care au fost sfinţite sau au fost descoperite, ca şi această buturugă, dispun de câte patru câmpuri energetice”. După măsurătorile sale din 1993, braţul lateral al crucii ar fi avut 6 metri lungime, iar braţul mare depăşeşte 7 metri lungime.


Lasă un comentariu