Şocant! Pentagrama inversată (simbolul Satanei) apare pe Google Earth în Kazahstan! A coborât acolo Lucifer pe Pământ în anul 81.694 î.Hr.?


pentagrama KazahstanUn videoclip de pe YouTube a început deja să facă furori pe Internet (are, la ora când scriu acest articol, peste 126.000 de vizualizări)… şi nu, nu e o farsă! Este vorba de o pentagramă uriaşă descoperită în Kazahstan cu ajutorul lui Google Earth. Adresa unde puteţi găsi această pentagramă este aceasta: 52°28’46.65″N 62°11’8.09″E. Copiaţi-o pe Google Earth şi vă duce exact la această pentagramă. Ea este desenată pe o suprafaţă unde urmează să se construiască o tabără şcolară! Este cumva o glumă? Nu, nu este… Copiii sunt duşi într-un loc marcat cu simbolul diavolului? Pentru că pentagrama inversată înscrisă într-un cerc este unul dintre cele mai puternice simboluri ale satanismului.

Interesant e că, pe detaliile hărţii de pe Google Earth, apare scris următoarele: „Seal of Devil: 81.694 BC”, adică „Sigiliul Diavolului: anul 81.694 î.Hr.” Mai departe, mai apare scris şi „Adam”, dar şi „Lucifer”. Ce înseamnă toate aceste însemnări? Parcă ar fi nişte referinţe biblice. Poate există o informaţie ocultă care vrea să ne spună că în anul 81.694 î.Hr. în acel loc din Kazahstan a coborât Lucifer pe Pământ după ce-a fost aruncat din Paradis! Acest lucru mi-aduce aminte de un articol scris de mine acum 3 ani (https://www.lovendal.ro/wp52/ochiul-de-taur-al-saharei-locul-unde-a-coborat-lucifer-din-paradis/) în care vorbeam de „ochiul de taur al Saharei”, unde e posibil să fi coborât Lucifer pe Pământ.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO