Site de secrete, stiinta si metafizica

Şocant! Pentagrama inversată (simbolul Satanei) apare pe Google Earth în Kazahstan! A coborât acolo Lucifer pe Pământ în anul 81.694 î.Hr.?

20 95

pentagrama KazahstanUn videoclip de pe YouTube a început deja să facă furori pe Internet (are, la ora când scriu acest articol, peste 126.000 de vizualizări)… şi nu, nu e o farsă! Este vorba de o pentagramă uriaşă descoperită în Kazahstan cu ajutorul lui Google Earth. Adresa unde puteţi găsi această pentagramă este aceasta: 52°28’46.65″N 62°11’8.09″E. Copiaţi-o pe Google Earth şi vă duce exact la această pentagramă. Ea este desenată pe o suprafaţă unde urmează să se construiască o tabără şcolară! Este cumva o glumă? Nu, nu este… Copiii sunt duşi într-un loc marcat cu simbolul diavolului? Pentru că pentagrama inversată înscrisă într-un cerc este unul dintre cele mai puternice simboluri ale satanismului.

Interesant e că, pe detaliile hărţii de pe Google Earth, apare scris următoarele: “Seal of Devil: 81.694 BC”, adică “Sigiliul Diavolului: anul 81.694 î.Hr.” Mai departe, mai apare scris şi “Adam”, dar şi “Lucifer”. Ce înseamnă toate aceste însemnări? Parcă ar fi nişte referinţe biblice. Poate există o informaţie ocultă care vrea să ne spună că în anul 81.694 î.Hr. în acel loc din Kazahstan a coborât Lucifer pe Pământ după ce-a fost aruncat din Paradis! Acest lucru mi-aduce aminte de un articol scris de mine acum 3 ani (https://www.lovendal.ro/wp52/ochiul-de-taur-al-saharei-locul-unde-a-coborat-lucifer-din-paradis/) în care vorbeam de “ochiul de taur al Saharei”, unde e posibil să fi coborât Lucifer pe Pământ.

Încă ceva: Kazahstan-ul nu e un loc întâmplător unde apar asemenea simboluri oculte. Într-un articol din iunie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/astana-din-kazahstan-capitala-malefica-a-ocultistilor-si-a-francmasonilor/) vorbeam despre oraşul Astana, capitala Kazahstanului, unde putem vedea piramide, stâlpi masonici, precum şi alte clădiri care promovează adorarea Soarelui, ocultismul şi … Noua Ordine Mondială. Astana este, de fapt, anagrama lui Satana! Coincidenţă, nu?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie