„Podul către o altă dimensiune” – descoperit într-un videoclip şocant pe YouTube


Un videoclip apărut pe Internet prezintă ceea ce conspiraţioniştii cred că ar fi o intrare în altă lume.

În videoclipul YouTube, un narator detaliază o poveste despre un pasaj bântuit din orașul Avon (Indiana, SUA). El spune următoarele: „Poveștile despre pod au circulat chiar înainte ca podul să se deschidă. Se spune că în timpul construirii podului, un muncitor a băut la locul de muncă și a căzut într-o groapă de ciment. Acea groapă a devenit mormântul său, iar scheletul său se află încă sub pod, iar fiecare tren care trece pe acolo îi scutură sufletul”.

Dar asta nu este totul. Povestitorul explică faptul că, o dată pe an, acolo se deschide un portal către o altă dimensiune: „O legendă spune că podul este o poartă spre o altă dimensiune și trecând-o, cu ocazia aniversării deschiderii sale, te va duce către altă lume. În nopțile furtunoase, poarta se deschide parțial și suspine de fantome se aud în mijlocul ei.”

Cei care au vizionat videoclipul au avut reacții amestecate la vizionarea lui. Unii au fost îngroziți de posibilitatea existenţei unei porți către o altă dimensiune, sugerând chiar dinamitarea podului. Alții au fost convinși de mit: „Sunt un pic sceptic când vine vorba despre supranatural, dar am experimentat personal lucruri pe care nu le pot explica. De asemenea, am auzit povesti de la membrii familiei și știu că nu m-ar minți”, a spus un cititor. Însă, există, bineînţeles şi sceptici, care zic că nu e nimic paranormal, totul nefiind altceva decât o „legendă urbană”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO