Grădina incredibilă din cealaltă lume – o femeie lovită de un fulger ne povesteşte uluitoarea ei experienţă din apropierea morţii


Ca urmare a muncii întreprinse de mai mulţi medici şi specialişti (pionieratul a fost realizat de dr. Moody), mai multe persoane care au intrat în moarte clinică şi apoi au „înviat din morţi” au povestit ce s-a întâmplat cu ele în acea perioadă, cunoscută adesea în literatura de specialitate ca fiind „experienţe din apropierea morţii”. În acest articol, vă voi spune câte ceva din experienţa trăită de o femeie.

Când Elizabeth Krohn s-a îndreptat spre sinagoga din Houston, pentru a participa la o slujbă ţinută pentru bunicul ei mort, nu putea să știe că viața ei se va schimba pentru totdeauna. A fost prinsă de o furtună şi, atunci când a ieşit din maşină către sinagogă, a fost lovită de un fulger. Imediat, inima ei s-a oprit.

Elizabeth a povestit ulterior că s-a văzut întinsă pe asfalt, şi apoi simţi că plutea deasupra unei grădini, care avea nişte culori vii, nepământene. În acest timp, femeia simţi un sentiment de bunătate și iubire necondiționată. Avea o senzaţie de uniune cu o ființă spirituală, în timp ce sentimentul de timp părea suspendat.

Apoi, i s-a dat să aleagă: să se întoarcă la viața ei pământească sau de a rămâne în paradisul altei lumi. Când i s-a spus că dacă s-ar întoarce pe Pământ, va mai avea un al treilea copil, o fată care deja o alesese pe ea și pe soțul ei ca viitori părinţi, Elisabeth a decis să se reîntoarcă în corpul ei.

După acest experiment, viața femeii s-a schimbat pentru totdeauna. Ea a început să aibă vise despre evenimente viitoare, a început să vadă aura și, uneori, are sentimente că obiectele neînsuflețite radiază cu o forță vitală. Și, de asemenea, femeia a dat naștere unei fiice…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock