Celebrul cântăreţ Robbie Williams s-ar fi aflat la bordul unui OZN plin de extratereştri giganţi – susţine un om de afaceri britanic


Un bărbat din Bradford, Anglia, susține că a fost răpit odată de extratereștri și l-a văzut pe celebrul cântăreț Robbie Williams la bordul navei lor. Russ Kellett, în vârstă de 55 de ani, care a renunțat la cariera de om de afaceri pentru a deveni cercetător OZN, a devenit obsedat de acest fenomen după ce ar fi fost răpit de extratereștri.

Incidentul în cauză s-ar fi întâmplat în 1999, în timp ce el se deplasa cu motocicleta la casa unui prieten, în jurul orei 22 noaptea. „Am trecut printr-un tunel și am sfârşit într-o cameră cu extratereștri înalți și fără păr”, a spus el. „Semănau cu oamenii, dar aveau o înălțime de 3 metri. Mai erau şi alţii mai mici şi toţi arătau la fel”.

După ce a fost așezat pe un scaun de către entitățile extraterestre, bărbatul pretinde că ar fi fost injectat cu ceva, apoi că i s-a pus o cască pe cap și un tub în gură. În mod ciudat, el și-a amintit că i s-a dat o uniformă și o armă, de parcă ar fi fost un fel de soldat. Atunci, bărbatul spune că s-ar fi întâlnit cu celebrul cântăreț britanic Robbie Williams.

„Mă aflam într-o unitate militară, într-o misiune. El (Robert Williams) se afla în spatele meu. Aveam căști. Eram gata să plec într-o misiune. M-am uitat la el. Am spus: „Nu te cunosc de undeva? Robbie Will…?”. Un extraterestru a strigat „Înapoi la coadă”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): examinerlive.co.uk


Lasă un comentariu