Un inginer spaniol a făcut cu maşina o călătorie într-o lume paralelă… Ne aflăm într-un imens matrix?


În acest articol din 2012 – O femeie îngrozită, dintr-un alt Univers, s-a trezit şocată în lumea noastră – vorbeam despre cazul unei femei care s-a trezit şocată dintr-un alt Univers în lumea noastră. Nu, nu e vorba de o călătorie în timp, ci pur şi simplu de o trecere într-un Univers paralel.

De data aceasta, vă voi prezenta cazul lui Pedro Ramirez, un inginer de succes, un om cu educaţie, dar care a avut parte în viaţa sa de un eveniment tare bizar: o călătorie spontană într-un Univers paralel! Ramirez îşi conducea maşina de la Sevilla spre orăşelul Alcala de Guadaira, aflat la doar 10 km de Sevilla, pe un drum îngust, cu o singură bandă pe sens (echivalentul unui „drum judeţean” de la noi). Era ora 11 noaptea şi, în timp ce mergea cu maşina, la o curbă, drumul cel îngust se transformă într-o veritabilă autostradă, cu 3 benzi pe fiecare sens (deci, în total, 6 benzi!). Ramirez a mai condus şi altă pe acolo…deci ştia că n-a luat-o greşit; în plus, acea „autostradă” n-ar fi trebuit să se afle acolo. Dar, nu doar drumul s-a schimbat, ci şi întreg peisajul. În depărtare, Ramirez zări nişte fabrici uriaşe, care n-aveau ce căuta acolo. În timpul acesta, bărbatul începu să simtă o senzaţie de căldură din ce în ce mai ridicată, dar auzi şi o voce ciudată care îi spunea că a fost teleportat în alt Univers.

Fiindu-i frică să oprească în „teritoriul cel străin”, Ramirez continuă să conducă. Văzu că maşinile de pe autostradă erau mai largi ca maşina sa, fiind genul vechilor maşini americane Cadillac, foarte largi şi masive. Bărbatul mai observă un lucru ciudat: că plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor erau negre…în Spania nu există un asemenea model de plăcuţe de înmatriculare! La un moment dat, autostrada avea o ieşire la stânga. Ramirez a luat-o pe acolo; drumul şi terenul s-au schimbat total. După vreo 30 de minute de mers pe acel drum, la o intersecţie exista un indicator care arăta drumurile spre Alcabala, Malaga şi Sevilla. Ramirez a ales drumul înapoi spre Sevilla şi, după ce a mai condus puţin, a oprit maşina plin de emoţii şi uimire. S-a uitat la ceas: întreaga călătorie prin „universul paralel” i-a luat 3 ore.

Mai târziu, s-a interesat de autostrada cu 6 benzi; nimeni n-auzise de aşa ceva, iar pe hărţi nu figura niciuna, nici măcar în apropiere. Dacă povestea e adevărată şi acel om nu fabulează, într-adevăr, cred că nimeni n-ar vrea să fi fost în pielea sa. Din întreaga poveste, mie mi s-a părut cel mai straniu episodul în care o voce ciudată îi spunea că a fost teleportat în alt Univers. Cine era acea voce? Oare suntem, noi oamenii, nişte piese într-un imens joc? Într-un imens software? Într-un imens matrix?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO