Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ikal, umanoidul brunet ce zboară prin aer şi care răpeşte femei. Extraterestru sau un locuitor necunoscut al Pământului?

152
blank
Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

În seara zilei de 24 noiembrie 1967, un antropolog din Berkeley, California a rămas uimit să vadă (în timp ce studia obiceiurile indienilor tzeltal dintr-o regiune mexicană) ceea ce părea a fi o stea strălucitoare deplasându-se cu repeziciune pe cer. Avea o lumină puternică, care se micşora din când în când şi mergea în direcţia opusă drumului pe care îl urmează Soarele (adică de la vest la est). A aflat de la localnici că acea lumină strălucitoare reprezenta un ikal, un umanoid brunet, înalt de un metru, despre care se spunea că vine din altă lume, zburând deseori cu un sistem de propulsie ca de rachetă, fixat pe spate.

Gordon Creighton, membru al Institutului Antropologic Regal, o autoritate recunoscută în întreaga lume în domeniul fenomenelor OZN şi care a locuit un timp în Mexic, ne spune că pentru cei din tribul tzotzil, vecini cu tribul tzeltal, Ikal e cea mai obişnuită formă a Zeului Morţii, cel ce zboară prin aer şi fură femei, amintind probabil de acel „Erl Konig” atât de temut în Germania medievală.

În timpul ultimilor 20 ani au fost raportate numeroase incidente referitoare la unele sfere luminoase din care au ieşit creaturi negre, ca nişte pitici, care au atacat oamenii, folosind deseori o lumină orbitoare, paralizantă. Poate că aceşti umanoizi nu sunt creaturi din spaţiul extraterestru, ci nişte locuitori necunoscuţi ai Pământului, care s-au naturalizat de mult. Aztecii credeau că noaptea, atât de prielnică stafiilor, se umplea singură de monştri fantastici, femei pitice cu părul în vânt, capete de mort care fugăreau călătorii, creaturi fără cap şi fără picioare care gem şi se rostogolesc pe Pământ, prevestind nenorociri. Oare, aceşti ikal doar îi înspăimântau pe azteci, mayaşi şi incaşi ?

Orgoni Crystal