Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O echipă românească de filmare a văzut prin vizorul camerei video chipul „viu” al domnitorului Mihai Viteazul! O fi fost adevărat!?


mihai-viteazuÎn urmă cu câţiva ani, a făcut oarece vâlvă în mass-media românească o înregistrare video de tip paranormal obţinută spontan în timpul unor filmări la Muzeul Militar din Bucureşti. Iată elementele principale ale cazului, aşa cum sunt ele prezentate de reporterul Amedeo Vasilescu în „Revista fenomenelor paranormale”:

În ziua de 29 martie 1995, între orele 14 -14,15, în secţia de istorie medievală a Muzeului Militar din Capitală a fost filmată apariţia chipului domnitorului Mihai Viteazul. La orele menţionate, o echipă de filmare a Studioului Cinematografic al Armatei se pregătea pentru nişte filmări la filmul documentar „Ordinul Cavalerilor Mihai”. În timpul pregătirilor, privind prin vizorul aparatului de filmat, operatorii au văzut că pe fundul raclei (care a adăpostit craniul domnitorului vreme îndelungată ) s-a profilat figura voievodului pe fondul unui norişor cenuşiu.

Speriaţi, aceştia au alertat personalul din muzeu cât şi pe directorul acestuia, dl. profesor doctor Jipa Rotaru. Acesta din urmă ne-a declarat: „Când m-am uitat în vizor am văzut cum se contura chipul voievodului. Apoi am văzut ochii trişti, nasul acvilin, de neconfundat, al voievodului. De asemenea, se conturau bine barba şi cuşma…Le-am spus să tragă pe casetă. A doua zi m-au chemat şi am observat aceleaşi elemente ale feţei, dar ceva mai clar. Apare la un moment dat o mână ca şi cum ar ţine un mâner de spadă”.

O supraveghetoare a spus: „M-am uitat, prima dată văzut ochii, erau sticloşi, apoi nasul, sprâncenele, pomeţii. Totul ca un film. Apoi, cam la 2 cm deasupra sprâncenelor, haloul căciulii. A durat cam un sfert de oră. Ciudat este faptul că aceste imagini, atât chipul cât şi mâna, nu apar decât pe film sau pe poze. Cu ochiul liber, nu se vede nimic, indiferent de unghiul de privire sau de lumina ambiantă.”


Lasă un comentariu