„Anomalia Atlanticului de Sud” sau „Triunghiul spaţial al Bermudelor”: chiar deasupra Braziliei se întâmplă lucruri bizare! Comunicaţiile cad, apar lumini misterioase…


?????????????Chiar deasupra spaţiului aerian al Braziliei, se află o regiune unde sateliții și telescoapele au mereu probleme, calculatoarele de pe Stația Spațială Internațională cad, iar astronauții au raportat vederea unor lumini ciudate intermitente în fața ochilor lor. Regiunea este cunoscută sub numele de „Anomalia Atlanticului de Sud”, dar cei mai mulţi îi spun „Triunghiul Spaţial al Bermudelor”. Cu toate acestea, spre deosebire de miticul Triunghi al Bermudelor, oamenii de ştiinţă chiar cred în acesta de deasupra Braziliei.

Aceasta anomalie face parte dintr-o centură de radiații, care este un inel de radiație solară cuprins între 1000 și 6000 kilometri deasupra suprafeței Pământului. Acesta există din cauza „punctelor slabe” în câmpul magnetic al planetei, iar unul dintre aceste puncte slabe se află situat în „Anomalia Atlanticului de Sud”.

O echipă de oameni de ştiinţă italieni a avut recent posibilitatea de a calcula mai precis limitele „Triunghiului Spaţial al Bermudelor” și a constatat că nivelurile de radiații erau mult mai puține în straturile inferioare decât în straturile superioare, și că, de fapt, anomalia se deplasează la est cu aproximativ 34 km pe an. Dar, dacă vă aflaţi pe o plajă din Brazilia nu trebuie să vă fie teamă, căci nivelul de radiații sub 200 km deasupra Pământului este la fel ca în cele mai multe locuri de pe Pământ.

Sursa ştirii: Greenfudge.org.

P.S. În ştire se spune că astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au observat nişte lumini ciudate intermitente în zona „Anomaliei Atlanticului de Sud”. Stau şi mă întreb dacă nu există asemenea anomalii în mai multe zone de deasupra Pământului… astfel poate s-ar putea explica fenomenul OZN şi luminile ciudate observate de tot mai mulţi oameni de-a lungul timpului, mai dese în anumite zone ale Pământului. Iar Brazilia a fost unul din locurile de pe Pământ în care s-au semnalat multe apariţii de OZN-uri… E doar o teorie de-a mea, dar merită a fi luată în considerare!


Un comentariu la „„Anomalia Atlanticului de Sud” sau „Triunghiul spaţial al Bermudelor”: chiar deasupra Braziliei se întâmplă lucruri bizare! Comunicaţiile cad, apar lumini misterioase…”

Lasă un comentariu