„Am văzut în spatele casei o creatură zburătoare sub formă de ou!” Unde e creatura!?


creatura ouUn locuitor din Carolina de Nord (SUA) pretinde că s-a întâlnit cu o creatură zburătoare în formă de ou, scrie site-ul cryptozoologynews.com. Bărbatul, muncitor la o fabrică de plastic, a declarat că tocmai îşi trăgea vehiculul pe aleea casei vărului său, atunci când a observat creatura.

„Parcam maşina în spatele casei pe iarbă, atunci când am observat ceva, dar nu am acordat atenţie prea mare. Mi-am luat mâncarea din maşină şi am ieşit din vehicul”, a spus martorul.

Omul se afla la aproximativ 10 metri de obiect (sau creatură), atunci când acesta a început să plutească de pe sol. Ciudăţenia avea 1 metru înălţime şi avea o formă de ou: „Pielea sa părea să se mute sau mergea împreună cu trupul său. Avea sute de pori pe ea. Porii îi erau luminoşi, culoarea acestora apropiindu-se de cea a cuprului. Şi-a menţinut forma ovală de bază, dar a început să se schimbe puţin de sus în jos. Creatura a urcat aproximativ 10 metri în sus, de-a lungul drumului şi s-a dus apoi într-un copac”, a adăugat bărbatul.

Bărbatul a stat acolo timp de câteva secunde, uimit și încercând să-şi dea seama la ce se uita de fapt. Apoi, a intrat în casă și a continuat să urmărească creatura prin fereastra dormitorului său. Creatura a stat acolo multe ore, bărbatul văzând-o până după miezul nopţii, înainte de a se duce la culcare. Când s-a trezit a doua zi dimineaţă, creatura dispăruse deja.

P.S. Articolul de pe site-ul cryptozoologynews.com este însoţit de o poză, făcută seara/noaptea, a presupusei creaturi aflate în copac. Ori sunt eu chior, ori nu am simţ de observaţie, dar sincer nu văd nicio creatură. Dacă voi o vedeţi să mă anunţaţi şi pe mine…

creatura ou 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO