„Am văzut în spatele casei o creatură zburătoare sub formă de ou!” Unde e creatura!?


creatura ouUn locuitor din Carolina de Nord (SUA) pretinde că s-a întâlnit cu o creatură zburătoare în formă de ou, scrie site-ul cryptozoologynews.com. Bărbatul, muncitor la o fabrică de plastic, a declarat că tocmai îşi trăgea vehiculul pe aleea casei vărului său, atunci când a observat creatura.

„Parcam maşina în spatele casei pe iarbă, atunci când am observat ceva, dar nu am acordat atenţie prea mare. Mi-am luat mâncarea din maşină şi am ieşit din vehicul”, a spus martorul.

Omul se afla la aproximativ 10 metri de obiect (sau creatură), atunci când acesta a început să plutească de pe sol. Ciudăţenia avea 1 metru înălţime şi avea o formă de ou: „Pielea sa părea să se mute sau mergea împreună cu trupul său. Avea sute de pori pe ea. Porii îi erau luminoşi, culoarea acestora apropiindu-se de cea a cuprului. Şi-a menţinut forma ovală de bază, dar a început să se schimbe puţin de sus în jos. Creatura a urcat aproximativ 10 metri în sus, de-a lungul drumului şi s-a dus apoi într-un copac”, a adăugat bărbatul.

Bărbatul a stat acolo timp de câteva secunde, uimit și încercând să-şi dea seama la ce se uita de fapt. Apoi, a intrat în casă și a continuat să urmărească creatura prin fereastra dormitorului său. Creatura a stat acolo multe ore, bărbatul văzând-o până după miezul nopţii, înainte de a se duce la culcare. Când s-a trezit a doua zi dimineaţă, creatura dispăruse deja.

P.S. Articolul de pe site-ul cryptozoologynews.com este însoţit de o poză, făcută seara/noaptea, a presupusei creaturi aflate în copac. Ori sunt eu chior, ori nu am simţ de observaţie, dar sincer nu văd nicio creatură. Dacă voi o vedeţi să mă anunţaţi şi pe mine…

creatura ou 2


Lasă un comentariu