Un fost astronaut celebru, acum vedetă de televiziune, spune că toţi astronauţii, fără excepţie, cred în existenţa extratereştrilor!


astronaut extraterestriAstronautul Chris Hadfield este un om raţional, fiind fostul comandant al Spaţiei Spaţiale Internaţionale dar şi un star de radio şi televiziune. Recent, el a participat la o emisiune radiofonică a lui Brian Lehrer la postul de radio WNYC, unde a discutat despre viaţa şi cariera sa.

Unul din ascultători l-a întrebat dacă crede în realitatea vieţii extraterestre. Răspunsul lui Hadfield este probabil unul şocant: „Nu cunosc vreun astronaut care să creadă că suntem singuri în Univers!” Aşadar, de aici deducem că toţi astronauţii cred că există extratereştri! Sunt curios dacă şi singurul nostru astronaut, Dumitru Prunariu, crede în existenţa extratereştrilor. I-aţi văzut cumva vreun interviu pe această temă?

Iar această credinţă se înscrie într-un „pattern” al multor astronauţi care gândesc la fel ca Lane Wallace: „Sunt atât de multe galaxii, care conţin atât de multe stele, care sunt înconjurate de-atât de multe planete! Cum să credem că nu există viaţă extraterestră, chiar dacă nu am găsit-o?” Logica e buna, dar, în această privinţă, folosind aceeaşi logică şi creştinii (teiştii) ar putea spune: „Universul e atât de mare şi de complex! Trebuie să existe Dumnezeu, chiar dacă nu l-am găsit!”

Revenind la astronauţii care cred în extratereştri, vă readuc aminte de un articol din iunie 2012, intitulat „Edgar Mitchell, astronautul care a fost pe Lună, crede că extratereştrii există şi că guvernul ne ascunde acest lucru„. Citez din interviu acordat de astronautul Edgar Mitchell unei emisiuni radiofonice: „Deşi nu i-am văzut niciodată pe extratereştri, cunosc nişte martori credibili din perioada aceea i-au văzut, odată cu incidentul Roswell din 1947. Incidentul Roswell a avut loc şi că guvernul ştia că era vorba de o navă spaţială extraterestră”. Edgar Mitchell este unul din susţinătorii existenţei OZN-urilor, afirmând că “90% din miile de obiecte zburătoare neidentificate, observate din 1940 şi până în prezent, aparţin unor vizitatori extratereştri de pe alte planete”.

 

 


Lasă un comentariu