Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Enigmatica petroglifă din Chile care prezintă un extraterestru

77

petroglifaDovezi preistorice impresionante care arată prezenţa OZN-urilor în Chile pot fi găsite în nenumărate manifestări de artă în piatră, în Talabre şi Maria Elena, zone situate în statul Chile din America de Sud.

O petroglifă ciudată din Talabre, datată din perioada preistorică, a atras curiozitatea, datorită prezenţei unei fiinţe ciudate, cu cap oval, ochi mari şi mâini. Mulţi au asociat această imagine cu un extraterestru sau cu o zeitate.

Petroglifele de pe suprafaţa pietrelor au fost erodate cu timpul, şi au fost realizate în apropierea cimitirelor aşezărilor omeneşti, ca şi zone de veneraţie.

Sotero Armenya, preşedintele comunităţii din Talabre, a declarat că acest petroglif enigmatic a atras atenţia turiştilor şi localnicilor. El a mai explicat faptul că petrogliful este unul natural. “Problema este că structura sa este afectată de climat şi de condiţiile geografice”, a mai declarat oficialul.

Dagoberto Pena, profesor de ecoturism la Universitatea Andres Bello, şi unul dintre cei care au escaladat Muntele Everest, a declarat că această imagine a fost descoperită şi fotografiată acum doi ani.

Orgoni Crystal