În Polonia a fost observat un OZN incredibil… cea mai bună dovadă fotografică din ultimii 40 de ani, care arată realitatea OZN-urilor!


Un biciclist polonez (care a dorit să fie anonim) se plimba într-un sat izolat aflat la circa 300 de km de Varşovia, atunci când a observat în miezul zilei un OZN, care plutea deasupra unei păduri. A făcut mai multe cadre cu obiectul misterios respectiv, iar la mărirea unei fotografii se poate vedea clar silueta unui OZN clasic (acest tip a fost observat în mai multe imagini, de alţi martori, de-a lungul timpului).

Philip Mantle, un expert în OZN-uri, după ce a văzut imaginea, a spus clar şi răspicat că aceasta este cea mai bună fotografie cu un OZN pe care a văzut-o în ultimii 40 de ani. Adică, nu mai este niciun dubiu că ar putea fi vorba de altceva (avion, rachetă, meteorit etc.), cum de multe ori se întâmplă în cazul multor OZN-uri. Jason Gleave, un expert în fotografie, care a analizat imaginea, a confirmat şi el că imaginea este, fără doar şi poate, una autentică.

Martorul (care nu a dorit să-şi dea numele şi prenumele adevărat, de teamă să nu fie ridiculizat de societate, care cred că cei care vorbesc de OZN-uri au probleme mentale), a trimis fotografia mai întâi cadrele surprinse ziaristului de investigaţie Robert Bernatowicz, specializat în domeniul paranormalului. Martorul a spus că a văzut OZN-ul, a luat câteva fotografii, dar apoi a avut pierderi de memorie despre ceea ce s-a întâmplat imediat după. Privirea i-a fost atrasă înspre pădure, întrucât de acolo a auzit un sunet ciudat.

Pentru cei care încă nu cred în existenţa OZN-urilor, aceasta poate reprezenta poate una dintre cele mai bune dovezi!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mirror.co.uk