Un raport militar secret ne relevă capturarea a 2 extratereştri agresivi, recuperaţi dintr-o navă prăbuşită în Africa de Sud


Un raport militar secret al Forţelor Aeriene Sud-Africane ne relevă prezenţa unui OZN şi a unor ocupanţi extratereştri ai acestuia. Puteţi downloada raportul de aici (files.afu.se). Nu se ştie dacă acest raport este unul fals sau nu; până la proba contrarie, să-i dăm credit şi să-l considerăm a fi adevărat. O fi o simplă intoxicare sau nu? Ştirea despre OZN-ul şi extratereştrii din Africa de Sud din 1989 a fost publicată pentru prima dată în ziarele „Berliner Morgenpost” și „Hamburger- Abendblatt”. 

Citez din raport:

* La ora 13:45, pe 7 mai 1989, fregata navală „SA Tafelberg” a transmis prin radio către Comandamentul naval din Cape Town informaţia că un obiect zburător neidentificat a apărut pe radar, cu o viteză de 9.245 km/h. (N.a. De remarcat că cel mai rapid avion de origine umană este North American X-15, un avion-rachetă experimental hipersonic pentru altitudini foarte mari, care, în perioada cât a fost ţinut în funcţiune – 1959-1968 – putea atinge viteza maximă de 7.274 km/h). Comandamentul naval a confirmat că obiectul a fost, de asemenea, surprins şi de radarele militare, precum şi de aeroportul internaţional D.F. Hallan din Cape Town. OZN-ul a intrat în spaţiul aerian al Africii de Sud la ora 13:52.

* S-a încercat un contact radio cu obiectul necunoscut, dar toate încercările s-au dovedit inutile. Baza Aeriană Valhalla a fost anunţată şi două avioane Mirage au fost ridicate de la sol. Deodată, obiectul şi-a shimbat cursul la mare viteză, celor două avioane fiindu-le imposibil să-l urmărească. La ora 13:59, comandantului celor două avioane militare, Goosen, i s-a dat ordin să tragă în obiect cu două tunuri cu laser experimentale, ceea ce a şi executat. (n.a. Curios e faptul că, potrivit Wikipediei, în 2023 armele cu laser sunt încă experimentale. Cum de existau tunuri cu lasere în 1989!?). Comandantul a raportat că mai multe flashuri orbitoare emanau din obiect.

* La ora 14:02, s-a raportat că obiectul a început să descrească în altitudine cu o rată de 1.000 de metri pe minut. Apoi, la mare viteză, obiectul s-a prăbuşit la mare viteză pe pământ, în Deşertul Kalachari, la 80 km nord de graniţa dintre Africa de Sud şi Botswana. Comandantului Goosen i s-a dat ordin să găsească obiectul. O echipă de ofiţeri de informaţii, de personal medical şi tehnic a fost trimis la locul prăbuşirii.

* Ce s-a găsit la faţa locului?
– un crater de 150 de metri diametru şi 12 metri adâncime;
– un disc argintiu înfipt la 45 de grade în pământ;
– nisipul şi pietrele din jurul obiectului erau extrem de calde;
– în jurul obiectului era un mediu electromagnetic şi radioactiv intens, rezultând defecţiuni ale echipamentului electronic al echipajului de intervenţie;
– s-a sugerat de către liderul echipei ca obiectul să fie mutat la o bază aeriană militară, pentru investigaţii suplimentare.

* Locul impactului a fost umplut cu nisip, pentru a ascunde dovezile accidentului ufologic.

* Caracteristicile obiectului:
– Origine: necunoscută, probabil extraterestră;
– Semne distinctive: niciuna, semne ciudate gravate în metal, în partea stângă a vehiculului;
– Lungime: 18 metri, înălţime – 8,5 metri, greutate – cca 50 tone;
– Materialul de construcţie: necunoscut – necesită analize de laborator suplimentare;
– Sistemul de propulsie: necunoscut.

* Un sistem de aterizare hidraulic a fost activat, ceea ce indică faptul că obiectul extraterestru s-a prăbuşit din cauze unei defecţiuni electronice, probabil ca urmare a tragerilor cu tunuri cu lasere ale avionului Mirage.

* În timpul investigaţiei, echipa a auzit un sunet; apoi, s-a observat că o intrare s-a deschis uşor în partea inferioară a aeronavei. În interiorul navei au fost descoperite două entităţi umanoide, care au fost duse la un centru medical.

* Caracteristicile entităţilor umanoide:
– Origine: necunoscută, probabil extraterestră;
– Înălţime: 1,20 – 1,30 metri;
– Piele: gri-albastră;
– Păr: fără;
– Cap: superdimensionat, în raport cu proporţiile umane;
– Faţă: obraz proeminent;
– Ochi: mari şi oblici, fără pleoape;
– Nas: mic, constând din două nări;
– Gură: o deschizătură mică, fără buze;
– Urechi: fără;
– Gât: Foarte subţire, în raport cu proporţiile umane;
– Mâini: se termină cu 3 degete, cu unghii asemănătoare ghearelor;
– Picioare: scurte şi subţiri, care se termină în 3 degete, fără unghii;
– Organe genitale: nu există;
– Şolduri: mici şi înguste.

* Note: din cauza naturii agresive a umanoizilor, nu s-au putut lua mostre de sânge sau ţesut. Metoda lor de comunicare este necunoscută, probabil telepatică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO