Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Întâmplările paranormale şi secrete ale Poliţiei din România – un poliţist a dispărut într-un univers paralel timp de 3 zile! Şi nu e o glumă…


politist noapteaAm primit un mesaj (ce conţine două povestiri interesante) de la un cititor al site-ului, anonim (n-am încă acordul său de a-i da numele); am primit doar acordul de a publica cele două povestiri. Oricum, îi mulţumesc mult pe această cale pentru amabilitate. Povestirile sunt paranormale, par a fi SF; vă daţi seama că nu am cum să le verific, dar, trebuie să-i acordăm cititorului buna sa credinţă. De ce tot timpul trebuie să ne îndoim? Dacă are dreptate? Povestirile le-am prelucrat puţin, pentru a putea fi citite mai uşor.

Povestirea nr.1.

Am lucrat în Ministerul de Interne la sfârşitul anilor 80, şi apoi după Revoluţie. Personal nu mi s-a întâmplat nimic deosebit („trăiri paranormale”), dar cunosc oameni, locuri şi fapte trăite de colegi din diferite structuri ale ministerului. Mă refer la foşti ofiţeri sau subofiţeri care au trăit momente inexplicabile. Am stat de vorbă, am asistat la hipnoză indusă, am făcut şi am citit diferite rapoarte despre întâmplări şi lucruri care s-au întâmplat cu cadre ale Ministerului de Interne în diferite perioade. Cunosc câteva din aceste persoane. Îţi dau două exemple, fără a da nume şi date private ale lucrătorilor.

În toamna anului 1990 la Hotel Athene Palace (actualul Hilton), un ofiţer de poliţie judiciară şi doi subofiţeri de la pază şi ordine publică prind în flagrant un spărgător care intrase prin efracţie într-o cameră de la etajul trei al hotelului. Surprins, hoţul reuşeşte să fugă, având poliţiştii pe urmele sale. Neavând scăpare, se refugiază într-o casă din spatele Ateneului Român. Poliţistul judiciarist l-a urmărit şi a intrat după el în clădire. Aici au început problemele.

Cei doi subofiţeri au raportat ulterior că un poliţist a dispărut în misiune, deoarece ofiţerul şi hoţul nu erau de găsit. S-a controlat amănunţit toată clădirea, subsolul şi împrejurimile. A fost o mare hărmălaie. Nimeni nu îşi explică unde şi cum dispăruseră ambele persoane.

Trei zile mai târziu, exact la aceeaşi oră minut şi secundă (sic!), poliţistul iese din clădire şi anunţă prin staţia de emisie-recepţie că a pierdut hoţul. Se dă alarma şi un echipaj de poliţie vine, îl preia şi îl duce la secţie. Relatările ofiţerului sunt stupefiante. El spune că a intrat la subsol după hoţ şi l-a pierdut, pentru că a ieşit pe o fereastră şi după care a dispărut pur şi simplu! De fapt, pentru poliţist trecuseră doar câteva minute, însă pentru restul lumii trecuseră trei zile.

Şocul a fost imens, iar cercetările ulterioare au demonstrat că omul avea dreptate. Totul s-a muşamalizat, iar poliţistul nu a mai vorbit despre întâmplare, deoarece este lesne de înţeles că putea să îşi piardă locul de muncă. Această persoană trăieşte şi lucrează chiar şi astăzi.

(Partea 2 AICI: Întâmplările paranormale şi secrete ale Poliţiei din România (partea 2): cum au “alunecat în timp” 3 poliţişti, ajungând pe vremea haiducilor!).

P.S. Cazul acesta constituie clar un exemplu în care personajul (poliţistul) a intrat într-o dimensiune temporală aparte (paralelă), în care timpul s-a mişcat extraordinar de repede (3 zile au devenit 3 minute). Dar, poliţistul a avut noroc. Putea foarte bine ca timpul să se scurgă înainte şi mai repede (de exemplu, 3 ani sau 30 de ani să devină 3 minute) şi atunci poliţistul să se trezească prin anul 1993 sau 2020. Sau, chiar ca timpul să se scurgă înapoi, şi atunci poliţistul să ajungă în trecut. În 1987 sau în 1960! Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă poliţistul s-ar fi născut în 1962, de exemplu… atunci, ar fi ajuns într-un timp înainte de a se naşte! Dar, deja filozofăm prea mult…


Lasă un comentariu