Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Papesa Ioana (singurul papă-femeie din istorie) l-a născut pe Antihrist? Detalii incredibile

354

blankCronicarul Sigebert de Gemblours (din secolul al XI-lea) povesteşte că un papă, numit Ioan, succesor al lui Leon al IV-lea în 885, a fost femeie şi nu şi-a trădat secretul decât printr-o naştere ce i-a pus capăt şi pontificatului şi vieţii. Jean Bouchet afirmă că „papesa“, după o legătură cu unul dintre valeţii ei, a născut în mijlocul unei procesiuni lângă Coliseum. Acest copil – susţine Sigebert – nu era altul decât Anticrist.

În orice caz, când copilul a ieşit din pântecele mamei, sub ochii îngroziţi ai mulţimii, în văzduh a răsunat ,,glasul diavolului”, care certifica naşterea precursorului infernal al lui Hristos. Un papă născând în straie pontificale era cel mai nimerit semn care să prevestească prăbuşirea definitivă a cosmosului creştin.

Dar, acesta nu a fost singurul care a fost identificat cu Antihrist de-a lungul istoriei. Un copil cu două piepturi şi două capete, născut în 1004 la Besancon, a fost văzut şi el ca “Bestia din iad”. În timpul eclipsei din 1114, o femeie a născut o creatură cu două capete, jumătate om, jumătate câine; în 1495 s-au născut la Worms doi gemeni cu capetele lipite, iar în 1525 un copil fără cap. Să fi fost toţi aceştia Antihrist sau au fost doar defecte genetice din naştere?

Orgoni Crystal