Detaliile ascunse din fotografiile NASA care arată că pe Marte şi Venus au trăit odată civilizaţii extraterestre (trăiesc şi acum?)


Nu ştim dacă în ziua de azi trăiesc civilizaţii extraterestre pe alte planete din sistemul nostru solar (ca, de exemplu, Marte şi Venus), dar putem spune că, destul de probabil, acestea au existat în trecut. Detaliile ascunse din numeroasele fotografii publicate de NASA pot fi dovezile de care avem nevoie pentru a demonstra că au existat în sistemul nostru solar civilizații extraterestre.

Billy Carson, fondatorul lui 4biddenknowledge, conduce o echipă de pasionaţi care vânează anomalii în fotografiile NASA de pe Marte, Venus şi alte planete, prin analiza fiecărei caracteristici ce pot constitui dovezi ale artefactelor extraterestre răspândite în sistemul nostru solar.

Aruncați o privire la imaginile de mai jos. De exemplu, puteţi observa ceea ce pare a fi o statuie a unei figuri umane, cu o față umană ce poartă o pălărie, sugerând faptul că această statuie ar fi fost sculptată de o civilizație străveche care a trăit cândva pe planeta Marte.

Imaginile următoare arată ceea ce par a fi două creaturi păroase mari, imaginea din stânga părând să prezinte spatele acelei creaturi, iar imaginea din dreapta arată o ființă similară, care stă în spatele unei stânci. Oare mai există anumite creaturi, poate aparținând unei civilizații străvechi, care încă se mai plimbă pe planeta Marte?

Mai jos puteţi observa, din nou, câteva pietre (artefacte) ciudate de pe Marte, care par că oferă o origine artificială:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO